VEZANE PLOŠČE

Vezana plošča je vrsta lesene plošče, ki je sestavljena iz več plasti lesa, med katerimi so plasti lepila. Te plasti lesa so običajno postavljene pravokotno druga na drugo, da bi povečale trdnost in stabilnost plošče. Glavne sestavine vezane plošče so osnovne plošče (običajno izdelane iz lesnih furnirjev) in lepilo, ki se uporablja za vezavo plasti skupaj.


Vstopite v svet brezmejnih gradbenih in oblikovalskih priložnosti z vezanimi ploščami našega dobavitelja Carl Goetz, ki zagotavlja vrhunsko trdnost, prilagodljivost in trajnost. Kolekcije vezanih plošč predstavljajo izbiro za vsak projekt, ki zahteva zelo kakovostne materiale in zanesljivost. Delimo jih na standardne in vlago odporne vezane plošče in so nezamenljiva osnova za gradnjo, pohištveno oblikovanje in številne druge aplikacije. Zasnovane z natančnostjo in izdelane iz vrhunskih materialov, zagotavljajo močno strukturo, kar omogoča varno in stabilno gradnjo. Njihova vsestranskost se odraža v možnostih obdelave, barvanja in oblikovanja, kar omogoča, da se vezane plošče prilagajajo vašim najzahtevnejšim idejam. Ne glede na to, ali gradite dom, obnavljate poslovni prostor ali ustvarjate pohištvo, vezane plošče so ključna sestavina za ustvarjanje trajnih in funkcionalnih prostorov.

Vezane plošče – standardne (bukev, topol, breza, bor, smreka)

Odkrijte našo izjemno ponudbo vezanih plošč, ki so obogatene z različnimi materiali za neprekosljivo zmogljivost. Vsak namen uporabe postavlja svoje zahteve, zato vam ponujamo plošče, ki so zaradi vsestranskosti prilagojene različnim izzivom. Vezane plošče so narejene iz najboljših naravnih lesnih materialov, ki s posebno obdelavo postanejo prava mojstrovina. Izdelane so iz več slojev med seboj lepljenjih furnirjev različnih debelin, različnih drevesnih vrst, lepljenih z različnimi lepili. S tem se dvigne tudi zmožnost zvočne in toplotne izolacije, kar vam omogoča ustvarjanje okolja, kjer se počutite udobno in zaščiteno.

Vezane plošče – vlagoodporne (s fenolnim filmom, v100)

Narejene z najvišjo skrbnostjo in uporabo najboljših materialov, vlagoodporne vezane plošče odlično prenašajo vplive vlage in se ne uklanjajo niti najzahtevnejšim okoliščinam. S svojo sposobnostjo ohranjanja strukture in videza so tudi ob stiku z vlago idealna izbira za okolja, kjer vlagoodpornost predstavlja ključen problem. Kljub dejstvu, da se material ponaša z visoko trdnostjo, ga je precej enostavno obdelati in kombinirati z drugimi gradbenimi materiali, zato omogoča namestitev med drugim tudi v kopalnicah. Poleg tega da so izjemno praktične, ohranjajo tudi svoj estetski videz.


Naše odlično partnerstvo z vrhunskimi dobavitelji nam omogoča, da strankam ponudimo izdelke najvišje kakovosti, zato bodo vaši projekti očarali s svojo dolgoživostjo in čudovitim izgledom.