BLÅKLÄDER DELOVNA OBLAČILA

Kjer slog sreča funkcionalnost

Trdno zakoreninjen v srcu švedske tekstilne industrije ima Blåkläder dolgo in ponosno zgodovino proizvodnje oblačil tako za modo kot za industrijo. Po več kot 60 letih poslovanja je družinsko podjetje pridobilo globoko razumevanje, kako proizvajati oblačila.

Predstavljamo Blåkläder delovna oblačila, kjer slog sreča funkcionalnost! Ne le, da boste izgledali profesionalno, ampak boste tudi optimalno zaščiteni in udobni v vsaki delovni situaciji. Od praktičnih delovnih jakn do vzdržljivih delovnih hlač, Blåkläder linije združujejo inovativne materiale s sodobnim oblikovanjem. Ne glede na to, ali ste na gradbišču, v delavnici ali v pisarni, delovna oblačila so oblikovana, da vam nudijo najboljšo kombinacijo stila, varnosti in udobja.

Prelistaj katalog

Izbirajte med raznoliko ponudbo barv, vzorcev in krojev, ki vam omogočajo, da izrazite svoj osebni slog tudi med delovnimi urami. Investirajte v kakovost, ki bo trajala, da boste samozavestni in pripravljeni na vsak izziv, ki vam ga prinaša delovni dan. Nadgradite vašo delovno garderobo, ki bo odražala vašo edinstveno vizijo in izpolnjevala vse vaše delovne potrebe.

Dejstva o Blåkläder kakovosti:

  • certifikat ISO 9001 – kvalitetni izdelki ter optimizirana proizvodnja in poslovanje
  • certifikat ISO 14001 – podjetje prijazno okolju
  • lastno oblikovanje in razvoj glede na zahteve trga
  • sodelovanje s proizvajalci tkanin in testiranje vzdržljivosti
  • lastna tovarna za boljši pregled nad kvaliteto
  • certifikat SA 8000 – mednarodni standard za urejene socialne pogoje zaposlenih
Več o izdelku