LESOMALI

Odkrijte čarobnost Kronospan kolekcije barvnih dekorjev, ki presegajo običajna pričakovanja in ustvarja edinstvene vizualne zgodbe. Vsak kos nosi značilno eleganco, saj združuje osupljive barve in teksture na ploskvah, z možnostjo da ena ostaja neobdelana. Te izjemne barvne dekorje odlikujejo premišljena obdelava in oplemenitenje, ki ustvarjajo prefinjen videz in občutek. Zasnovane so posebej za izdelavo hrbtišč omar, vendar se njihova vsestranskost razteza tudi v druge oblikovalske projekte. Vsak kos je skrbno oblikovan, da poudari estetiko prostora in hkrati prinaša izrazit karakter.

Lesomali – barvni dekorji

Lesomali (barvni dekorji), so odlična možnost za estetsko obogatitev notranjih prostorov. Gre za posebne barvne dekorativne elemente, ki posnemajo videz in teksturo naravnega lesa ter ponujajo široko paleto barvnih vzorcev. Uporabljajo se pri izdelavi pohištva, notranji opremi in različnih dekorativnih elementih, kot so okvirji, police in drugi dodatki.


Kronospan lesomali so prilagodljivi, omogočajo izbiro med različnimi barvami in vzorci ter se enostavno vključujejo v različne notranje oblikovalske koncepte, kar jih naredi privlačno rešitev za oblikovanje prostorov

Lesomali – leseni dekorji

Lesomali, (lesni dekorji), predstavljajo estetsko in funkcionalno rešitev v svetu notranje opreme. Gre za dekorativne elemente, ki posnemajo videz in teksturo naravnega lesa, a ponujajo hkrati široko paleto barvnih in vzorčnih možnosti. Lesomali se uporabljajo pri oblikovanju pohištva, stenskih oblog, vrat in drugih notranjih elementov. S svojo prilagodljivostjo omogočajo ustvarjanje različnih dizajnov, ki se skladajo z različnimi slogi in preferencami.


Kronospan lesomali so trajnostna izbira, ki združuje estetiko naravnega lesa s praktičnostjo sodobnih materialov, ustvarjajoč prijetno in toplino v notranjih prostorih.

Preberi več