ROČNO ORODJE

Klasičen in vsestranski nabor pripomočkov

Ročno orodje predstavlja klasičen, vsestranski nabor pripomočkov, namenjenih različnim domačim in obrtniškim opravilom. To zbirko orodij odlikujejo raznolikost in funkcionalnost, kar omogoča uporabo pri številnih projektih. S trpežnimi ročaji, ergonomsko obliko in kakovostnimi materiali zagotavljajo zanesljivo delovanje in udobno uporabo. Ne glede na to, ali gre za popravilo, vzdrževanje ali ustvarjalne projekte, ročno orodje predstavlja nepogrešljiv del vsake delavnice ali gospodinjstva. Naša zaveza kakovosti se odraža v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci ročnega orodja, kot so KWB, Milwaukee, Prebena,… Z veseljem vam predstavljamo skrbno izbrano paleto ročnega orodja, ki združuje inovativnost in vzdržljivost.

Prelistaj katalog

OBLIČI

Za ročno oblikovanje lesa

Obliči so klasično ročno orodje, namenjeno oblikovanju predvsem lesa. Zasnovani za natančno odstranjevanje odvečnih materialov, obliči omogočajo oblikovanje gladkih in preciznih površin. Različne vrste rezil omogočajo prilagodljivost glede na vrsto dela, od grobega odstranjevanja materiala do fino nastavljenih rezil za natančno obdelavo. Ergonomska oblika ročaja zagotavlja udobno uporabo, medtem ko visoka kakovost materialov zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Obliči so nepogrešljiv pripomoček pri različnih lesarskih projektih in drugih obdelavah materialov, zato v naši ponudbi najdete samo najbolj kvalitetne KWB obliče.

ROČNI SPENJAČI

Učinkovito in hitro pritrjevanje

Ročni spenjač je zanesljivo orodje, namenjeno pritrjevanju materialov z uporabo sponk. Ta kompaktna naprava je idealna za različne projekte, kjer je potrebno hitro in učinkovito pritrjevanje. Ročni regal ponuja enostavno uporabo in vsestransko uporabnost, ki je ključna pri različnih nalogah. Opremljen s trpežnim mehanizmom za sprostitev sponk, omogoča zanesljivo delovanje brez težav. Z ergonomskim ročajem je udoben za uporabo, kar omogoča daljše delovne ure brez prevelike utrujenosti. Zaradi svoje prenosne narave je ročni spenjač praktičen za uporabo na terenu ali v delavnicah. Ta orodja so primerna za številne aplikacije, vključno s tapetami, oblazinjenjem, dekorativnimi ploščami in drugimi projekti, kjer je potrebno učinkovito in trdno pritrjevanje. Izbirajte med KWB in Prebena ročnimi spenjači, ki vam jih predstavljamo v naši ponudbi.

DLETA

Za precizno obdelovanje lesa

Dleto je eno najpreprostejših orodij za tesarstvo, s katerim lahko uporabnik na različne načine obdeluje les in izvede utore, kanale, luknje in druge niše z utori v lesu. Hkrati ga lahko uporabljamo pri odgovornih nalogah vrtanja, za ročno obdelavo suhega ali polsuhega lesa s točkovnim rezanjem majhnih delov materiala. Znotraj asortimaja, ki ga ponujamo v sodelovanju s podjetjem Narex, zagotovo najdete pravo dleto za vaše specifične potrebe.

STEGE

Trdno in varno pritrjevanje

Ročne stege predstavljajo nepogrešljiv del vsake delavnice ali domače delovne okolice, saj omogočajo trdno in varno pritrjevanje različnih materialov med obdelavo ali popravilom. Te izjemno uporabne spone so oblikovane z namenom zagotoviti stabilnost in prilagodljivost. Njihova trdnost omogoča varno držanje različnih materialov, od lesa in kovine do plastike, kar omogoča raznovrstne možnosti uporabe. S prilagodljivim vijakom ali ročico za hitro sprostitev lahko enostavno prilagajate širino spone, kar olajša upravljanje in prilagajanje različnim delovnim nalogam. Ne glede na to, ali ste izkušen mojster ali navdušen domači ustvarjalec, boste cenili vsestranskost in zanesljivost ročnih steg, ki vam omogočajo, da uresničite svoje ideje in projekte z enostavnostjo in gotovostjo.

Skozi našo široko ponudbo steg vam predstavljamo podjetje Bessey, našega zvestega dobavitelja, ki je sinonim za vpenjanje in spajanje. V prodajnem programu ponujamo veliko različnih vrst steg z mnogimi prednostmi, ki vam olajšajo rokovanje z orodjem in delo nasplošno. Izbirate lahko med klasičnimi stegami ali bolj specifičnimi za podboje, za montažo oken in ostrešja,…

ROČNA KLADIVA

Temeljno, vsestransko orodje

Ročno kladivo predstavlja temeljno orodje v vsaki orodjarni, delavnici ali domači delovni okolici. To vsestransko orodje je oblikovano za udarno delo in predstavlja nepogrešljiv pripomoček pri različnih projektih, ki zahtevajo natančnost in moč udarca. Strokovnjaki pri KWB so oblikovali kovinsko glavo kladiva izdelano iz visokokakovostnega jekla, ki mu je dodana plemenita nota s polirano površino. Ta premišljena izbira materiala in izdelava zagotavljata trpežnost ter ohranjata ostro in zanesljivo obliko glave tudi ob redni uporabi.

IZVIJAČI

Ključen pripomoček v delavnici

Ročni izvijač, ključen pripomoček v vsakem kompletu za popravila in delavnici, predstavlja nepogrešljivo pomoč pri zategovanju ali odvijanju vijakov. Zasnovan z mislijo na praktičnost in vsestranskost, je ta izvijač namenjen tako profesionalnim obrtnikom kot tudi navdušenim domačim mojstrom. Izvijač združuje vrhunsko izdelavo in uporabnost. Kovinska glava iz kakovostnega jekla zagotavlja trpežnost in natančen oprijem vijakov, medtem ko je ročaj izdelan iz ergonomskega materiala za udobno uporabo brez nepotrebnega napora. Natančno oblikovana konica izvijača omogoča enostavno vodenje vijaka, kar pripomore k učinkovitemu delu. Ne glede na to, ali se ukvarjate z manjšimi popravili ali večjimi projekti, bo ta ročni izvijač postal nepogrešljiv spremljevalec. Njegova zanesljivost in funkcionalnost izpolnjujeta pričakovanja tako strokovnjakov kot tudi začetnikov, kar ga postavlja v ospredje kot ključno orodje pri vsakodnevnih popravilih in ustvarjanju.

V slednji kategoriji je naš glavni dobavitelj KWB, ki je strokovnjak z več kot 90-letnimi izkušnjami. Oblikovani z mislijo na praktičnost in vsestranskost, so izvijači zvesti partnerji tako profesionalcem, kot tudi domačim mojstrom.

KLEŠČE

Vsestranska pomoč pri številnih opravilih

Ročne klešče, esencialno orodje v vsaki delavnici ali domači orodjarni, predstavljajo vsestransko pomoč pri številnih opravilih. Oblikovane z namenom zagotoviti natančnost, trpežnost in prilagodljivost, klešče omogočajo učinkovito ravnanje z različnimi materiali in oblikami. Natančno oblikovane čeljusti omogočajo čvrst oprijem, medtem ko ergonomska oblika ročaja zagotavlja udobno uporabo brez nepotrebnega napora. Klešče so zasnovane za različne naloge, od rezanja žice do prijemanja in obračanja vijakov ter drugih elementov. Sposobnost prilagajanja in zanesljivega prijema klešč jih postavlja v ospredje pri številnih obrtniških in popravljalnih nalogah. Ne glede na to, ali se ukvarjate z lesarskimi projekti, električnimi instalacijami ali popravilom doma, bodo klešče postale nepogrešljiv del vaše orodne zbirke, ki združuje funkcionalnost, trpežnost in uporabnost. KWB vrhunske klešče iz naše ponudbe, izdelane iz kakovostnega jekla, predstavljajo vrhunec zmogljivosti in varnosti pri raznovrstnih opravilih.

KLJUČI

Ključen element pri de/montaži

Ročni ključ, osnovno orodje v vsakem naboru orodij, predstavlja ključen element pri montaži, demontaži in prilagajanju vijakov ter matic. Oblikovan z mislijo na enostavno uporabo in vsestranskost, je ključ nepogrešljiv pri številnih delovnih nalogah. Natančno oblikovane čeljusti ključa omogočajo stabilen oprijem vijakov, kar prispeva k učinkovitemu prenosu moči. Različne vrste ključev omogočajo prilagajanje orodja različnim vrstam vijakov in matic. Ne glede na to, ali se ukvarjate s popravili doma, avtomobilskimi vzdrževalnimi deli ali montažo pohištva, je ročni ključ nujna oprema. V sodelovanju z dobavitelji KWB, Wiha in Milwaukee, vam ponujamo pester nabor vseh ključev, s katerimi boste uspešno dokončali vse vaše majhne in malo manj majhne projekte.

ŽAGE

Vsestransko orodje za vsakega mojstra

Ročna žaga, nepogrešljiv del orodne zbirke vsakega domačega mojstra ali obrtnika, predstavlja vsestransko orodje za natančno in učinkovito žaganje različnih materialov. Zasnovana z mislijo na preprosto uporabo in natančnost rezanja, ročna žaga omogoča zanesljivo in učinkovito izvedbo raznovrstnih projektov. Natančno brušena rezila omogočajo gladko in natančno rezanje lesa, plastike ali kovine, odvisno od specifičnih potreb projekta. Različne vrste ročnih žag omogočajo prilagodljivost glede na vrsto materiala in naloge rezanja. Pri nas lahko izbirate med široko, kvalitetno ponudbo ročnih žag, katerih naš največji dobavitelj je KWB.

SEKIRE

Klasično orodje za cepitev

Ročna sekira je klasično in močno orodje, ki se uveljavlja kot nepogrešljiv partner pri obdelavi lesa in drugih opravilih na prostem. Zasnovana za učinkovito cepitev, oblikovanje lesa in druga groba dela, sekira predstavlja robusten instrument z dolgo zgodovino in široko uporabnostjo. Sekire so na voljo v različnih velikostih in oblikah, prilagojenih različnim nalogam. Njena vsestranskost jo postavlja v ospredje kot ključno orodje pri pripravi drv za kurjavo, oblikovanju lesa ali urejanju okolice. Ročna sekira, s svojo močjo in preprosto uporabo, ostaja nujen del orodne zbirke za vse ljubitelje obrtništva in aktivnosti na prostem. Veliko možnosti za izbiro vam ponujamo z izdelki podjetja KWB.

PILE

Za fino brušenje, glajenje in ostrenje

Ročna pila, klasično orodje, ki predstavlja nepogrešljiv del vsakega kompleta orodij, je oblikovana za natančno in učinkovito fino brušenje, glajenje ali ostrenje različnih materialov. To vsestransko uporabno orodje je prilagodljivo in enostavno za uporabo ter omogoča izvajanje različnih projektov s preciznostjo in zanesljivostjo. Rezilo pile je izdelano iz kakovostnih materialov, kot so jeklo ali specializirane zlitine, kar zagotavlja trpežnost in ohranjanje ostrine rezila skozi čas. Delo vam olajša tudi dvokomponentni ročaj, ki je optimalen za oprijem in prenos moči. Različne vrste pil omogočajo oblikovanje lesa, kovine, plastike in drugih materialov, kar povečuje vsestranskost tega orodja.

Naš zvesti dobavitelj KBW s široko izbiro odpira vse možnosti, da najdete točno tako orodje, ki bo ustrezal vašim potrebam.

PIŠTOLE ZA PU PENO

Za natančno nanašanje poliuretanske pene

Zasnovane za enostavno in natančno nanašanje poliuretanske pene, te pištole omogočajo učinkovito nanašanje izolacije, zapolnjevanje razpok ter pritrjevanje različnih gradbenih elementov. Njihova ergonomska oblika in enostavno upravljanje omogočata enakomerno porazdelitev PU pene, kar je ključno za dosego optimalnih rezultatov pri izolacijskih in montažnih delih. Z nastavljivimi dozirnimi mehanizmi in različnimi nastavki za široko ali ozko nanašanje, te pištole omogočajo prilagajanje aplikacije glede na specifične zahteve projekta. Zanesljivo sproščanje PU pene iz kartuš ali posod zmanjšuje odpad in pripomore k natančni izvedbi dela. Pištole za PU peno so ključno orodje pri ustvarjanju toplotno izoliranih, zvočno zatesnjenih ter trdnih konstrukcij. Njihova uporabnost v gradbeništvu, obnovah in drugih projektih je neprecenljiva, saj omogočajo enostavno upravljanje s poliuretansko peno za različne gradbene potrebe.

S sposobnostjo natančnega nanosa pene te pištole omogočajo ne samo izjemno učinkovitost, temveč tudi manjšo porabo materiala, kar je ključnega pomena pri optimizaciji gradbenih in izolacijskih projektov. Z uporabo kvalitetnih KBW orodij, si boste zagotovo olajšali delo in hitreje zaključili svoj projekt.

PIŠTOLE ZA SILIKON

Za olajšano nanašanje materiala

Spoznajte svet natančnosti in brezhibne izvedbe z našimi Tajima in AEG pištolami za silikon. Ponujamo vam zanesljive in učinkovite pištole, ki vam bodo olajšale vsakdanje opravilo nanašanja materiala. Natančno oblikovani ročaji in enostavni sprožilci vam omogočajo popoln nadzor in natančno nanos silikona, tako da s tem orodjem dosežete profesionalne rezultate, pri čemer je uporaba silikona preprosta in učinkovita.

OMELE

Nepogrešljivo orodje pri čiščenju in urejanju

Ročna omela, tradicionalno orodje, ki je ohranilo svojo nepogrešljivo vlogo pri različnih nalogah čiščenja in urejanja površin. Zasnovana za učinkovito odstranjevanje prahu, umazanije in odpadkov s tal, je omela klasično orodje, ki se prilagaja različnim potrebam domačega gospodinjstva ali poslovnih prostorov. Njena vsestranskost jo postavlja v ospredje kot ključno orodje za redno vzdrževanje čistoče v različnih okoljih, od domačih prostorov do pisarn in trgovin. Omela je nepogrešljiv pripomoček, ki s svojo preprosto uporabo olajša in pospeši vsakodnevna opravila čiščenja. V ponudbi imamo omele Rebolj, sestavljene iz trpežnih materialov, z lesenimi držali in različnimi ščetinami.

ČOPIČI

Univerzalno orodje za barvanje

Ročni čopič, univerzalno orodje, ki ohranja svojo vsestranskost in klasično funkcionalnost v svetu čiščenja, barvanja ter drugih ustvarjalnih nalog. Oblikovan za natančno in učinkovito uporabo, ročni čopič predstavlja nepogrešljiv pripomoček v domu, delavnici ali umetniškem ateljeju. Izdelan iz kakovostnih materialov, kot so naravne ščetine, sintetična vlakna ali njihova kombinacija, čopič zagotavlja trpežnost in odlično pokritost. Različne velikosti in oblike čopičev omogočajo prilagajanje orodja različnim nalogam, od natančnega slikanja do obsežnejših projektov ali natančnega nanosa lepila. Preverite našo ponudbo, kjer lahko izbirate med KWB in Rebolj čopiči.

ZAŠČITNA SREDSTVA

ZAŠČITA JE NA PRVEM MESTU

Zaščitna sredstva predstavljajo pomemben del naše ponudbe saj je namenjena ohranjanju varnosti in vzdržljivosti. Ponujamo raznoliko paleto izdelkov naših dobaviteljev, ki ščitijo vas in vaš material pred različnimi vplivi, obrabo, UV sevanjem in drugimi neželenimi dejavniki. Zanesljiva zaščitna sredstva so oblikovana za uporabo v različnih okoljih ter med drugim zagotavljajo dolgotrajno zaščito materialov in površin, kar prispeva k podaljšani življenjski dobi in estetskemu videzu različnih predmetov. Odkrijte širok nabor zaščitnih rešitev naših odličnih dobaviteljev, ki bodo zadovoljile vaše potrebe glede zaščite, ohranjanja kakovosti in trajnosti.

PASOVI ZA NOŠENJE ORODJA

Praktičen in funkcionalen pripomoček

Pasovi za nošenje orodja so praktični in funkcionalni pripomočki, zasnovani za lajšanje prenosa in dostopa do orodja med delom. Ti pasovi so izdelani iz vzdržljivih materialov, kot so najlon, poliester ali usnje, in so običajno nastavljivi glede na uporabnikovo postavo. Vsak pas je opremljen z različnimi žepi, zankami in držali, prilagojenimi za nošenje različnih orodij, tako da so uporabniku vedno pri roki. Ergonomska zasnova pasov omogoča enostavno prilagajanje in udobno nošenje med delom.  Pasovi za nošenje orodja so nepogrešljivi za delavce v gradbeništvu, vzdrževanju, električarje, tesarje in vse druge, ki potrebujejo enostaven dostop do orodja med opravljanjem svojega dela. S temi pasovi je orodje vedno pri roki, kar pripomore k povečanju učinkovitosti dela in organiziranosti.

Naša pestra ponudba, ki vključuje vrhunske izdelke KWB in Milwaukee, bo zagotovila, da boste vedno korak pred izzivi na gradbišču.

POVEZOVALNI TRAKOVI

Nepogrešljiv element pri zagotavljanju varnosti

Povezovalni trakovi predstavljajo ključno komponento v raznolikih aplikacijah, kjer je potrebno povezati ali pritrditi predmete. Izdelani so iz trpežnih materialov, ki omogočajo varno in zanesljivo uporabo ter zagotavljajo trdnost pri različnih obremenitvah. Te prilagodljivi povezovalni elementi so na voljo v različnih dolžinah, širinah in materialih. Njihova raznolika zasnova omogoča prilagoditev specifičnim potrebam in okoliščinam uporabe. Uporabljajo se v različnih panogah, vključno s pakiranjem, logistiko, gradbeništvom, organizacijo kablov in mnogimi drugimi aplikacijami, kjer je potrebno zanesljivo povezovanje ali pritrjevanje predmetov. Povezovalni trakovi so tako nepogrešljiv element pri zagotavljanju varnosti in organizacije v različnih delovnih okoljih.

Odkrijte našo raznoliko ponudbo dobaviteljev, ki zagotavlja brezkompromisno varnost in učinkovitost v vsakem delovnem okolju.

KOVČKI Z ORODJEM

Za večjo organiziranost

Kovček z orodjem je organizacijski in prenosni sistem, ki zagotavlja varno shranjevanje, prenašanje in enostaven dostop do različnih vrst orodij. Izdelan je iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo zaščito orodja pred poškodbami, prahom in vplivi okolja. Notranjost kovčka je običajno razdeljena na več predelkov, žepov ali držal, prilagojenih za organizirano namestitev različnih orodij. Dodatne funkcije, kot so zaklepna mehanizma, pa omogočajo varno shranjevanje orodja. Kovčki z orodjem so nepogrešljivi za obrtnike, tehnične strokovnjake, vzdrževalce in vse druge, ki potrebujejo organiziran, mobilni in zaščiten način prenašanja orodja. Preverite bogato Wiha in KWB zbirko kovčkov, ki bo zagotovo zadovoljila vaše najzahtevnejše potrebe.

Prelistaj katalog