ELEKTRIČNO ORODJE

Zmogljivost, natančnost in učinkovitost

Električno orodje predstavlja široko paleto naprav, ki delujejo z električnim napajanjem in so zasnovane za različne naloge v domu, delavnici ali na gradbišču. To vključuje vrtalnike, brusilnike, krožne žage, vijačnike, sesalnike in še več. Sposobno je opravljati različna opravila, od vrtanja lukenj in rezanja materialov do privijanja vijakov in brušenja površin. Električno orodje je priljubljeno zaradi svoje učinkovitosti, zmogljivosti in zmožnosti izvajanja natančnih opravil, kar ga naredi nepogrešljivo opremo tako za profesionalne obrtnike kot tudi za ljubiteljske mojstre.

V našem asortimaju boste našli električna orodja uglednih proizvajalcev, med njimi Millwaukee, AEG in Lamello.

ZA VIJAČENJE

Nepogrešljiv pripomoček

Električno orodje za vijačenje predstavlja nepogrešljiv pripomoček v domači delavnici ali industrijskem okolju, omogočajoč hitro, natančno in učinkovito privijanje vijakov. Primerno je tudi za vijačenje, združuje kompaktnost, zmogljivost in inovativne funkcije za izjemno izkušnjo pri uporabi. Kos so različnim izzivom, zagotavljajoč učinkovito in natančno delo.

S poudarkom na inovacijah in vrhunski tehnologiji naša ponudba zajema AEG linijo 18V SubCompact orodij, poleg tega pa jo bogatijo tudi druga električna orodja priznanih blagovnih znamk, kot so FERM in Lamello, ki svojo ponudbo nenehno izboljšujejo in širijo.

ZA VRTANJE IN RUŠENJE

Močno in zanesljivo orodje

Električno orodje za vrtanje in rušenje predstavlja močno in zanesljivo opremo, zasnovano za raznolike naloge v gradbeništvu in domači uporabi. Opremljeno z visokozmogljivim motorjem, omogoča učinkovito vrtanje skozi različne materiale in učinkovito rušenje. Prilagodljive nastavitve hitrosti in zmogljivi udarni mehanizmi zagotavljajo optimalno uspešnost pri vsaki nalogi.

Vrhunskost AEG-jevega orjaka med orodji vam omogoča, da se s tem močnim vsestranskim električnim orodjem, idealnim za vrtanje in rušenje, suvereno spopadate z najtežjimi rušilnimi postopki.

ZA OBDELAVO LESA

Za ljubitelje in profesionalne tesarje

Električno orodje za obdelavo lesa predstavlja ključno opremo za ljubitelje in profesionalne tesarje. Zasnovano z mislijo na natančnost, učinkovitost in uporabnikovo udobje, to orodje omogoča različne lesne obdelovalne operacije, kot so rezanje, oblikovanje, brušenje in rezkanje. S pomočjo zmogljivih motorjev in prilagodljivih nastavitev hitrosti omogoča natančno obdelavo lesa glede na specifične potrebe projekta. Inovativna vbodna žaga podjetja AEG omogoča hitro menjavo žagnih listov in je opremljena z zmogljivim motorjem za izjemno učinkovito rezanje.

ZA OBDELAVO KOVIN

Močni, visokozmogljivi motorji

Električno orodje za obdelavo kovin predstavlja ključno opremo za tiste, ki se ukvarjajo s kovinarskimi opravili in obdelavo kovinskih materialov. Omogoča različne operacije, vključno s rezanjem, brušenjem, poliranjem in oblikovanjem kovinskih delov. Ključno je za izvajanje natančnih in zahtevnih del v kovinski industriji ter domačih delavnicah.

Poleg AEG linije vam ponujamo vrhunska električna orodja priznanih blagovnih znamk, kot sta FERM in Lamello. Zasnovani so z močnimi motorji in visoko zmogljivostjo, kar omogoča učinkovito obdelavo kovinskih materialov različnih debelin.

ELEKTRIČNI PODALJŠKI

Za dodatno električno energijo

Električni podaljški so nepogrešljiv pripomoček v vsakem domu, delavnici ali na prostem, kjer potrebujemo dodatno električno energijo. Zanje je značilna visoka kakovost, varnost ter zanesljivo podaljšanje dosega električne naprave. S pravilno postavljenimi vtičnicami omogočajo priročno priključitev različnih naprav, od gospodinjskih aparatov do električnega orodja. Robustna izdelava zagotavlja trajnost in zanesljivo delovanje, medtem ko različne dolžine omogočajo prilagodljivo uporabo glede na potrebe uporabnika. Električni podaljški so ključni del električne infrastrukture, ki poenostavlja vsakodnevne naloge in omogoča nemoteno delovanje različnih električnih naprav. Izbirate lahko med podaljški našega dobavitelja Lectra Technik AG.

OSTALO ELEKTRIČNO ORODJE

Za neomejene možnosti

Na področju gradbeništva so orodja pripomočki, ki odpirajo vrata kreativnosti in omogočajo graditeljem, da svoje vizije spremenijo v resničnost. Od zmogljivih do natančnih naprav – gradbeno orodje postavlja temelje projektom in olajšujejo delo. To orodje je povezava med zamislijo in izvedbo, kjer so možnosti neomejene kar je bistvo vsake gradbene naloge.

Preberi več