MERILNA TEHNIKA

Natančnost je odločilnega pomena

Merilna tehnika predstavlja ključno komponento v številnih industrijskih, tehničnih in znanstvenih panogah, kjer je natančnost odločilnega pomena. Gre za raznovrstno skupino orodij in naprav, ki omogočajo merjenje različnih fizikalnih količin zato tudi zajema širok spekter naprav, kot so tehtnice, termometri, metri, merilniki tlaka, laserski daljinomeri, merilne linije, in še mnogo drugih. Te naprave so izdelane z visoko natančnostjo in kalibrirane za zagotavljanje zanesljivih meritev. Natančne meritve so ključnega pomena v znanosti, industriji in vsakdanjem življenju, kjer prispevajo k izdelavi kakovostnih izdelkov, razvoju novih tehnologij, in zagotavljanju varnosti in zanesljivosti. Merilna tehnika tako igra neprecenljivo vlogo pri zagotavljanju standardov kakovosti in učinkovitosti v različnih panogah.

Naši glavni dobavitelji merilnih tehnik so Sola, Milwaukee, KWB in Tajima tako, da zagotavljamo obilo odličnih možnosti izbire.

Prelistaj katalog

MERILNI TRAKOVI

Za natančno merjenje dolžin

Merilni trak je nepogrešljivo orodje v gradbeništvu, pa tudi v domači delavnici. Zasnovan je za natančno merjenje dolžin, kar omogoča natančno izvajanje projektov in del na različnih področjih. To prenosno merilno orodje je zanesljiv pomočnik pri številnih nalogah, ki zahtevajo natančne meritve pri gradnji, pohištvenih projektih, šivanju in številnih drugih aplikacijah. Od majhnih popravil do večjih gradbenih del, merilni trak omogoča natančnost in zanesljivost pri vsaki nalogi. S ponosom vam zagotavljamo, da izbrana paleta kakovostnih artiklov priznanih proizvajalcev omogoča vrhunsko izkušnjo pri vsakem delovnem izzivu.

KLJUNASTA MERILA

Enostavno odčitavanje meritev

Digitalne merilne čeljusti so nepogrešljivo orodje v gradbeništvu, ki omogočajo natančno merjenje različnih dimenzij. S svojo digitalno tehnologijo omogočajo hitro in enostavno odčitavanje meritev, kar pripomore k večji natančnosti in učinkovitosti pri gradbenih projektih. Značilnosti digitalnih merilnih čeljusti v gradbeništvu vključujejo optimizirano ohišje za trpežnost v zahtevnih delovnih okoljih, nedrsečo površino za varno rokovanje tudi v vlažnih pogojih, ter natančen sistem zaustavitve traku za merjenje notranjih dimenzij. Ta sodobna merilna orodja prinašajo visoko stopnjo zanesljivosti, kar je ključnega pomena pri raznih gradbenih projektih. V sodelovanju z vrhunskimi dobavitelji kot so Sola, Milwaukee, KWB, Wiha, Mitutoyo in drugi vam ponujamo izbrano paleto visokokakovostnih meril.

NIVELIRNI LASERJI

Za natančno določanje ravnin

Nivelirni laserji so napredno orodje, namenjeno doseganju izjemne natančnosti pri niveliranju in usmerjanju. Zasnovani so za različne gradbene, inženirske in zaključne projekte, kjer je ključnega pomena natančno določanje horizontalnih in vertikalnih ravnin. Značilnosti nivelirnih laserjev vključujejo visoko stopnjo avtomatizacije, kar omogoča enostavno uporabo brez posebnih strokovnih znanj. S takimi meritvami določimo natančno postavitev sten, oken, električnih vodov, pohištva in drugih elementov v prostoru. Nivelirni laserji so zasnovani za trpežnost in stabilnost, kar omogoča uporabo tako na gradbiščih kot tudi v notranjih prostorih. Njihova vsestranskost in visoka stopnja natančnosti jih uvrščata med nepogrešljivo opremo za gradbenike, arhitekte, inženirje ter druge strokovnjake, ki zahtevajo visoko raven preciznosti pri delu z ravninami.

V našem asortimanu  med drugim najdete Atlas Green našega dobavitelja Sola, ki je nivelirni laser z izjemno natančnostjo in zelo dobro vidnimi laserskimi linijami, ki omogočajo hitro in enostavno izravnavo ter poravnavo.

LASERSKI MERILNIK

Za merjenje razdalje, površin in volumnov

Laserski merilnik je inovativna naprava, ki omogoča hitro, natančno in zanesljivo merjenje razdalj, površin in volumnov. Ta napredna tehnologija temelji na uporabi laserskih žarkov, ki omogočajo merjenje na osupljivo enostaven način. Značilnosti laserskih merilnikov vključujejo visoko stopnjo natančnosti, kar omogoča zanesljive meritve v različnih situacijah. Napredni modeli imajo funkcije, kot so avtomatsko beleženje meritve, shranjevanje rezultatov in preprosta uporaba, ki omogoča hitro in učinkovito delo. Laserski merilniki so nepogrešljivo orodje pri gradbenih projektih, notranjih obnovah, arhitekturnem načrtovanju in drugih področjih, kjer je natančno merjenje ključnega pomena. Zaradi svoje prenosljivosti, enostavne uporabe in zanesljivosti postajajo vse bolj priljubljena izbira med profesionalci in ljubitelji domačih popravil.

Pri nas najdete Sola in AEG laserske merilnike, ki omogočajo izjemno enostavno in zanesljivo uporabo.

VODNE TEHTNICE

Da boste v “vaservagi”

Aluminijasta vodna tehtnica je natančno izdelano orodje, zasnovano za merjenje horizontalnih in vertikalnih ravnin. S svojo lahko, a trdno konstrukcijo iz aluminija omogoča enostavno uporabo in nudi zanesljive rezultate. Opremljena je z 2-vrstičnim osvetljenim zaslonom za jasno berljivost, mehkim oprijemom ter ergonomsko obliko za udobno in stabilno rokovanje. Kompaktna, lahka in priročna, vodna tehtnica omogoča hitro in enostavno merjenje dolžine ter neprekinjeno merjenje, kar jo naredi nepogrešljivo orodje pri različnih merilnih aplikacijah.

Sola, kot vodilno podjetje na avstrijskem trgu merilne tehnike ponujajo raznovrstno paleto izdelkov. Pri nas je na voljo aluminijasta vodna tehtnica serije AZ, ki se ponaša z inovativnimi funkcijami, ki omogočajo boljše, hitrejše in bolj natančno merjenje.

STOJALA

Stabilnost in prilagodljivost

Trinožno stojalo predstavlja stabilno in prilagodljivo rešitev za podporo različnim napravam in orodjem, ki zahtevajo trdno osnovo. Izdelano je iz vzdržljivih materialov, ki zagotavljajo odpornost na obremenitve in dolgo življenjsko dobo. Trinožno stojalo je idealno za uporabo z različnimi optičnimi napravami, fotoaparati, laserskimi nivoji in drugimi instrumenti, ki zahtevajo stabilno platformo za natančno delovanje. Zložljiva zasnova omogoča enostaven prevoz in shranjevanje, kar povečuje njegovo praktičnost in prenosljivost. Pri nas se zavzemamo za zagotavljanje vrhunskih orodij in opreme, ki bodo izpolnila vaše zahteve zato ponujamo samo najboljše Sola proizvode.

Preberi več