AKUMULATORSKO ORODJE

ZA MOBILNO, BREZŽIČNO DELO

Akumulatorsko orodje predstavlja inovativno in mobilno rešitev za različna opravila v domu, delavnici ali na terenu. Namesto tradicionalnega napajanja iz električnega vira, deluje na baterijski pogon, kar omogoča svobodo gibanja brez omejitev napajalnih kablov. Ta sklop orodij običajno vključuje akumulatorske vrtalnike, vijačnike, kotne brusilnike, krožne žage, svetilke in še več. Priljubljeno je zaradi svoje prenosljivosti, hitre pripravljenosti in enostavne uporabe. Z izmenljivimi baterijami je mogoče ohraniti neprekinjeno delovanje, hkrati pa zmanjšati odvisnost od električnih vtičnic. Ta vrsta orodja je primerna za različne naloge, od popravil in vzdrževanja doma do profesionalne uporabe na gradbišču. Zmogljivost, kompaktnost in brezžična narava omogočajo, da akumulatorsko orodje postane nepogrešljiv partner pri obvladovanju številnih projektov.

Pri nas vam ponujamo odlične AEG POWERTOOLS, ki nudijo širok izbor baterijskega orodja z neverjetno 6-letno garancijo. Izbirate lahko med orodjem za vijačenje, vrtanje in rušenje, za obdelavo lesa in kovin, kompresorji,…

ZA VIJAČENJE

Hitro in učinkovito delo

Akumulatorsko orodje za vijačenje je sodobna rešitev za hitro, učinkovito in brezžično delo. Z zmogljivimi baterijami omogoča svobodo gibanja brez potrebe po električnih vtičnicah. Z lahkotnostjo in praktičnostjo se spopada z vijačenjem v različnih materialih, od lesa do kovine, zagotavljajoč natančno vijačenje. Prilagodljiva hitrost in ergonomska oblika omogočata udobno uporabo, medtem ko je zasnova brez kabla izjemno priročna za uporabo na različnih terenih. Akumulatorsko orodje za vijačenje je nepogrešljiv spremljevalec pri različnih opravilih doma, od popravil do izdelave. Naša ponudba zajema samo najboljša AEG orodja, ki se kažejo v zanesljivosti in učinkovitosti.

ZA VRTANJE IN RUŠENJE

Svoboda gibanja brez omejitev

Akumulatorsko orodje za vrtanje in rušenje predstavlja vsestransko rešitev za raznovrstna opravila v gradbeništvu. Z zmogljivim akumulatorskim sistemom omogoča svobodo gibanja brez omejitev zaradi napajalnih kablov, kar je še posebej priročno pri delu na terenu. Orodje je opremljeno z močnim motorjem in napredno elektroniko, kar omogoča prilagodljivo uporabo glede na material in želeno končno obdelavo. Z možnostjo izbire različnih hitrosti zagotavlja natančen nadzor nad delovanjem, kar je ključno pri različnih fazah gradbenih projektov. Ponujamo raznovrstno paleto izdelkov priznanega proizvajalca orodij AEG, ki vam bo gotovo ustrezala.

ZA OBDELAVO LESA

Zmogljiv akumulatorski sistem

Opremljeno z zmogljivim akumulatorskim sistemom, akumulatorsko orodje za obdelavo lesa združuje brezžično svobodo z vrhunsko učinkovitostjo. Orodje je primerno za žaganje, brušenje, rezkanje, skobljanje,… Akumulatorski sistem omogoča enostavno prenašanje orodja na različne gradbene lokacije brez potrebe po iskanju električnega vira. Iz našega asortimaja lahko izpostavimo AEG orodja, ki nikoli ne razočarajo.

ZA OBDELAVO KOVIN

Svoboda gibanja brez omejitev

Ne glede na to ali obdelujete ravno, okroglo, vogalno ali kotno površino, akumulatorsko orodje za obdelavo kovin  predstavlja zanesljivo rešitev za različne aplikacije v kovinski industriji. Ne glede na to za kakšno obdelavo gre, vam orodje, ki je prilagojeno za udobje pri uporabi, olajša svobodo gibanja. Projekti obdelave kovin običajno spadajo v kategorijo oblikovanja, rezanja in spajanja zato je pomembno, da izberemo napredno in zanesljivo opremo, ki zagotavlja optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo baterije. Pri nas v to sklop kvalitetnega orodja spada kolekcija AEG orodij.

KOMPRESORJI

Koncentrirana sila zraka

Kompresorji so ključno orodje, ki omogočajo učinkovito izvedbo številnih del, ki zahtevajo koncentrirano silo zraka. Njihove kompaktne in prenosne oblike omogočajo enostavno prenašanje in uporabo v različnih okoljih, kar naredi to orodje idealno za domačo uporabo, delavnice ali gradbišča. Z najnovejšo tehnologijo so izjemno učinkoviti, saj hitro in zanesljivo opravijo delo, ki bi ga sicer morali opraviti ročno. Njihova zasnova je prilagojena dolgotrajni uporabi, kar pomeni, da so zanesljivi in dolgotrajni ter vredni vložka.

Pri nas boste poleg ostalih kvalitetnih orodij odkrili kakovosten kompresor blagovne znamke Prebena, opremljen z natančnim merilnikom tlaka v rezervoarju.

OSTALO ORODJE

Za najzahtevnejše potrebe

Akumulatorsko orodje predstavlja vrhunsko kombinacijo zmogljivosti, varnosti in udobja, ki bo zadovoljila najzahtevnejše potrebe uporabnikov. Ponuja najboljše ravnovesje, kar omogoča udobno uporabo v kateri koli situaciji.