PRIBOR ZA ORODJE

Nujen dodatek vsakega delovnega okolja

Pribor za orodje je nujen dodatek vsakega delavnega okolja, ki prispeva k učinkovitemu izvajanju raznovrstnih nalog. Ta raznolik sklop dodatkov zajema vse, kar izboljšuje funkcionalnost in uporabnost ročnega in električnega orodja. Od različnih nastavkov, vpenjal, in nosilcev, pribor za orodje omogoča organizirano in učinkovito delo. Zasnovan z mislijo na praktičnost in trpežnost, pribor za orodje prispeva k optimalni izkušnji pri uporabi različnih orodij v številnih obrtniških in domačih projektih. V sodelovanju z našimi dobavitelji, vam ponujamo pestro paleto pribora za orodje kot na primer svedre in dleta, razne liste za žage in rezalke, razne brusne materiale, vijačne nastavke,… Navdušite se nad pestro izbiro pribora za orodje priznanih proizvajalcev, kot so Famag, Wiha, Milwaukee in KWB.

Prelistaj katalog

SVEDRI IN DLETA

Natančno vrtanje brez poškodb materiala

Svedri in dleta so nepogrešljiva orodja v različnih panogah, kjer se zahteva natančno vrtanje v različne materiale. Svedri za les so zasnovani za učinkovito vrtanje v lesne materiale, pri čemer omogočajo preciznost brez poškodb lesa. Ti trpežni svedri so nepogrešljivi v gradbeništvu, tesarstvu in pohištveni industriji. Prav tako pomembni so tudi svedri za kovino, kot specializirana orodja, prilagojena trdoti kovinskih materialov. Z njihovo ostrino iz hitroreznega jekla ali dodatki za povečanje trdote prav tako omogočajo natančno vrtanje brez poškodb. Uporabljajo se v kovinski industriji, strojništvu in avtomobilski industriji. Nudimo tudi svedre za beton , ki so namenjeni vrtanju lukenj v trde materiale, kot so beton, kamen in opeka. S trdno konico in kladivu podobno zasnovo omogočajo učinkovito delo v gradbeništvu, pri postavljanju konstrukcij in drugih betonskih projektih. Potem so tukaj še svedri za keramiko, ki so posebej oblikovani za vrtanje v trde keramične materiale, kot so ploščice in porcelan. Z njihovo trdoto zagotavljajo čisto in varno vrtanje. Uporabljajo pa se v domačem okolju in profesionalnih gradbenih projektih.

V naši ponudbi boste našli vrhunske svedre od priznanih blagovnih znamk Famag, Wiha, Milwaukee in KWB.

LISTI ZA ŽAGE

Kakovostno in natančno rezanje

Listi za žage so bistveni del orodja za rezanje, ki omogočajo natančno in učinkovito obdelavo različnih materialov. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, prilagojeni specifičnim potrebam različnih aplikacij. Njihova zasnova je optimizirana za rezanje lesa, kovine, plastike, laminatov, aluminija in drugih materialov, kar omogoča izvajanje različnih projektov z visoko stopnjo natančnosti. Trpežni materiali in ostre rezilne površine zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo rezanje, ne glede na zahtevnost naloge. Listi za žage so nepogrešljiv pripomoček v gradbeništvu, tesarstvu, obdelavi kovin in drugih panogah, kjer je ključnega pomena kakovostno in natančno rezanje. V to kategorijo spadajo krožne in kronske žage ter nastavki, vbodne žage, multifunkcijsko orodje,…

Pri nas izbirate med bogato paleto visokokakovostnih listov za žage, ki jih dobavljajo Metal World, Milwaukee in KWB. Njihova inovativna zasnova in vrhunski materiali omogočajo natančno in enostavno rezanje različnih materialov, pri čemer zagotavljajo trajnost in vzdržljivost, ki presegata pričakovanja vsakega uporabnika.

LISTI ZA REZALKE

Za učinkovito rezanje različnega materiala

Listi za rezalke so ključni dodatki za učinkovito in natančno rezanje različnih materialov. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, prilagojenim specifičnim potrebam različnih aplikacij. Njihova zasnova je optimizirana za rezanje papirja, kartona, folije, tekstila in drugih podobnih materialov, kar omogoča izvajanje različnih projektov z visoko stopnjo natančnosti. Trpežni materiali in ostre rezilne površine zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo rezanje, ne glede na zahtevnost naloge. Listi za rezalke so nepogrešljiv pripomoček v pisarnah, delavnicah, umetniških ateljejih in drugih okoljih, kjer je ključnega pomena kakovostno in natančno rezanje.

Izberite vrhunsko zmogljivost rezanja z kakovostnimi listi za rezalke, ki nam jih dobavljata priznana proizvajalca Milwaukee in Klingspur. Z njihovo inovativno zasnovo ter trpežnimi materiali boste dosegli precizne in učinkovite reze skozi različne materiale, kar je ključno pri vsakem projektu.

NADREZKARJI

Za obdelavo odvečnega materiala

Nadrezkarji so orodja, namenjena rezkanju in oblikovanju materialov z odstranjevanjem odvečnega materiala. Ti rezalni instrumenti so raznoliki in se uporabljajo za obdelavo različnih materialov, vključno z lesom, kovino, plastiko in drugimi substrati. Glavne značilnosti rezkarjev vključujejo raznolike oblike rezil, od ravni rezkarjev za grobo obdelavo do profiliranih rezkarjev, ki omogočajo izdelavo specifičnih oblik in detajlov. Rezkarji so na voljo v različnih velikostih in konfiguracijah, kar omogoča prilagoditev glede na potrebe obdelave in želeni rezultat. Njihova uporaba je široka, vključuje ročno uporabo, ki jo izvajajo obrtniki, ter strojno obdelavo, kjer se rezkarji uporabljajo na strojih za avtomatizirano in natančno rezkanje. So nepogrešljivi pri izdelavi različnih izdelkov, kot so pohištvo, okrasni elementi, profilirane oblike in še več.

V naši ponudbi se lahko zanesete na kakovostne nadrezkarje, vrhunskega dobavitelja Famag. Ti napredni rezkalni stroji ne le zagotavljajo izjemno natančnost in zmogljivost, temveč tudi odražajo trajno zavezanost kakovosti blagovne znamke.

SVEDRI MOZNIČARJI

Specialno orodje za vrtanje lukenj

S strani našega dobavitelja Metal world smo založeni z svedri mozničarji kot specializirano orodje, namenjeno vrtanju lukenj za vstavljanje moznikov ali vijakov v lesene materiale. Ta vrsta svedrov je zasnovana z namenom zagotavljanja natančnega in učinkovitega vrtanja v les, pri čemer se izognejo razcepljanju ali poškodovanju materiala. Glavne značilnosti vključujejo ostrino rezil ali vrhov, ki omogočajo hitro in čisto vrtanje ter opremljenost z ozkim vodilom, ki omogoča usmerjanje svedra in preprečuje, da bi se zdrsnil ali odklonil med vrtanjem. Svedri mozničarji so nepogrešljivo orodje v lesarskih delavnicah, tesarstvu in drugih panogah, kjer se uporablja les. Uporabljajo se za pripravo lesenih elementov, kot so tramovi, okvirji, pohištvo in drugi leseni konstrukcijski elementi. S sposobnostjo natančnega in čistega vrtanja prispevajo k kakovostni in trpežni leseni konstrukciji.

S svedri mozničarji iz Metal World ponujamo visokokakovostna orodja, ki se odlikujejo po preciznosti in trpežnosti. Ti svedri omogočajo zanesljivo in enostavno vrtanje v beton, opeko ter druge trde materiale, kar je ključno za uspešno izvedbo gradbenih in montažnih del.

NOŽI ZA REZKARJE

Specialno orodje za vrtanje lukenj

Nož za rezkarje je pomembno orodje, zasnovano za precizno in učinkovito rezanje pri obdelavi lesa. Ta vrsta noža se uporablja v kombinaciji z rezkarji, ki so namenjeni oblikovanju in rezanju različnih profilov ter utorov v lesene materiale. Osrednja značilnost je ostro rezilo, ki omogoča natančno oblikovanje in rezanje različnih detajlov v lesu. Rezilo je pritrjeno na trpežen nosilec, ki ga je mogoče pritrditi na rezkar. Noži za rezkarje so na voljo v različnih oblikah in velikostih, kar omogoča prilagajanje glede na želene rezultate obdelave. So ključni del opreme v lesarskih delavnicah, mizarstvu in drugih panogah, kjer se uporabljajo za ustvarjanje posebnih oblik, utorov in profilov v lesu. Preglejte raznolikost izdelkov in izberite produkte, ki zadostijo vašim željam.

Naša ponudba nožev za rezkarje, pridobljena s strani uglednega dobavitelja Metal World, vam zagotavlja orodja najvišje kakovosti. S svojo trpežnostjo in zmogljivostjo bodo ti rezkarji olajšali vaše rezbarske projekte, hkrati pa bodo vaši rezultati izjemni in natančni.

BRUSNI MATERIALI

Za popravila in obdelave površin

Brusni material, ki ga med drugim dobavljamo od priznanega proizvajalca Milwaukee, predstavlja ključen element v svetu obdelave površin in popravil. Na voljo v različnih oblikah, kot so lamelne pahljače, brusni papir, diski in trakovi, omogoča učinkovito odstranjevanje nečistoč, brušenje in oblikovanje različnih materialov. Zrna brusnega materiala so skrbno izbrana glede na trdoto, gostoto in teksturo obdelovanega materiala, kar omogoča optimalno rezultate pri brušenju. Trpežnost in zanesljivost brusnega materiala zagotavljata dolgotrajno uporabo in visoko kakovost končnega izdelka. Nepogrešljiv je pri obdelavi lesa, kovin, plastike in drugih materialov ter najde svojo uporabo v različnih panogah, vključno s kovinsko industrijo, tesarstvom, avtomehaniko in domačimi popravili.

Naša ponudba brusnih materialov, sestavljena iz vrhunskih izdelkov naših dobaviteljev, vam zagotavlja odlično orodje za dosego gladkih in natančnih rezultatov. Kvalitetni abrazivi in inovativni koncepti brusnih materialov omogočajo enostavno delo ter trajno in učinkovito obdelavo različnih materialov.

VIJAČNI NASTAVKI

Pripomoček za vijačenje vijakov

Vijačni nastavki, ki jih ponujamo, so nepogrešljiv pripomoček pri vijačenju in odvijanju vijakov v različnih aplikacijah. Kvalitetni materiali in premišljena zasnova zagotavljata trpežnost, zanesljivost ter učinkovitost pri delu. Naš ponudnik Milwaukee, ki je priznan v svetu orodij, zagotavlja vrhunsko kakovost svojih vijačnih nastavkov, kar pripomore k natančnemu in varnemu delovanju. S široko paleto različnih vrst in velikosti vijačnih nastavkov ter kompletov omogočamo prilagodljivost glede na potrebe posameznega projekta. Ne glede na to, ali gre za delo v lesu, kovini ali drugih materialih, boste v naši ponudbi našli ustrezne vijačne nastavke za vaše specifične zahteve. Uporabljajo se lahko z različnimi vrstami vijačnih orodij, kar omogoča večnamensko uporabo in večjo produktivnost. Vijačni nastavki so ključni za hitro, enostavno in zanesljivo delo pri vijačenju ter predstavljajo nepogrešljiv del vsake orodne zbirke.

Raziščite izjemno kakovost in funkcionalnost Spax in Milwaukee vijačnih nastavkov. Njihova inovativna zasnova omogoča hitro ter natančno vijačenje, medtem ko trpežni materiali zagotavljajo optimalno zmogljivost, ne glede na zahtevnost vaših projektov.

PNEVMATSKI PRIBOR

Skupina orodij in dodatkov

Pnevmatski pribor, ki ga ponujamo v sodelovanju z zanesljivimi dobavitelji, kot sta Prebena in Brennenstuhl, predstavlja ključno skupino orodij in dodatkov, ki delujejo na principu stisnjenega zraka za izvajanje različnih delovnih nalog. Ta vrsta orodij se pogosto uporablja v industriji, obrti in avtomehaniki, kjer pnevmatski sistemi omogočajo učinkovito in zanesljivo izvajanje različnih opravil. Orodja delujejo tako, da izkoriščajo stisnjen zrak, ki ga dovaja pnevmatski kompresor, kar omogoča visoko moč, hitrost in natančnost pri izvajanju nalog. Prednosti pnevmatskega pribora vključujejo lahko vzdrževanje, dolgo življenjsko dobo ter zanesljivo in hitro izvajanje delovnih nalog. Pnevmatski pribor prinaša tudi ekonomičnost delovanja, saj omogoča optimalno izrabo energije in zmanjšuje obrabo orodij.

Izkusite moč in zanesljivost pnevmatskega pribora s strani našega dobavitelja Prebena. Ponosni pa smo tudi na ostalo našo paleto pnevmatskega pribora, ki združuje kakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk, med njimi je Brennenstuhl.