POHIŠTVENO OKOVJE

Izvlečni elementi Inoxa

Preberi več

Rešitve za majhne prostore

Majhna stanovanja in bivalne enote bodo v prihodnje skoraj zagotovo pridobivale pomen in dobile svoje mesto v pohištveni industriji.

V svetu je vse večji trend po bivanju v majhnih stanovanjih. Veliko je oseb, ki bivajo same, starejši si težko privoščijo vzdrževanje velikih stanovanj, pri mladih pa je v majhnem in poceni stanovanju vstop na samostojno življenjsko pot precej lažji.

Za kakovostno bivanje v manjših prostorih je potreben premišljen pristop, da nam stanovanje, ali prostor kljub majhni kvadraturi nudi vso potrebno funkcionalnost in udobje. Ker je za ureditev takšnih domov potrebno manj opreme, lastniki v veliko primerih izberejo celo dražje in bolj kakovostne materiale.

Ponujamo pester izbor rešitev priznanih proizvajalcev: Pozzoli, Atim in Siso.

Preberi več

Korita in armature

Koši za smeti

V ponudbi imamo koše za velike prostornine, izvlečen koše, koše za v predal, koše, ki jih pritrdimo na vrata in ostale večnamenske koše.

Koši za perilo

Noge

Naša ponudba zajema široko paleto pohištveniih nog, nog za mize, samostojnih podnožij, nog za klopi, nog za postelje in regulacijskih nog.

Volpato – Mize IN/OUT

Sistem IN/OUT je izredno dovršena in hkrati estetska rešitev za izdelavo mize. Ponuja izredno stabilno in hkrati lahko konstrukcijo zahvaljujoč aluminijasti zasnovi.

LASTNOSTI:

  • ENOSTAVNOST: Izjemno hitra in preprosta montaža.
  • ZAMENLJIVOST: Možnost uporabe različnih modelov nog za isti okvir mize.
  • PRILAGODLJIVOST: Možnost prilagoditve različnim situacijam in prostorom.

V celoti izdelano iz aluminija, ogrodje mize IN/OUT se lahko uporablja v različnih okoljih, od doma do pisarne ali celo zunaj.
Zahvaljujoč raznolikosti nog, ogrodje IN/OUT lahko zadovolji najbolj klasične okuse, pa tudi tiste, ki iščejo inovativen in moderen dizajn. Ta sistem združuje enostavno in intuitivno montažo, brez potrebe po kompleksnih orodjih.
IN/OUT odlikuje izjemno majhna teža in visoka odpornost (uporablja se lahko tudi na prostem).

Na voljo v petih različnih oblikah.

Prelistaj katalog

Timotion – električne dvižne mize

Smo največji ponudnik električnih dvižnih miz Timotion v Sloveniji.

ELEKTRIČNA DVIŽNA MIZA OMOGOČA:

  • delo sede ali stoje, kar ugodno vpliva na vaš organizem in s tem na zdravje le tega
  • nastavitev mize po višini, prilagoditev tako vašim potrebam, kot vaši velikosti
  • 4 poljubne fiksne nastavitve višine med 625 – 1275 mm
  • nastavitev širine mize med 1165 – 1965 mm (pred montažo)
  • povezava s pametnim telefonom vas opozori na spremembe in spremlja zgodovino gibanja
  •  senzor za preprečevanje trčenja 
Preberi več

Dodatna oprema za pisarne

Naša ponudba dodatne opreme za pisarne zajema vse od košev za smeti, dežnikarjev, samostoječih obešalnikov, hrbtišč za mize in ostalega pohištvenega okovja.

Preberi več

Podnožja

Drsni sistemi za vrata

Terno Scorrevoli je na področju drsnih sistemov za pohištvo in vrata, vodilno italijansko podjetje z več kot 70-letno tradicijo. Prepoznavno je po inovacijah, globalni prisotnosti in nenehnem vlaganju v raziskave ter razvoj, s čimer postavlja vedno višje standarde v svoji industriji. Obsežna in raznolika paleta izdelkov in kakovost notranje proizvodnje, sta konkreten in oprijemljiv odgovor na vse bolj sofisticirane potrebe sodobnega oblikovanja. Pri Terno Scorrevoli so ustvarili nov patentiran drsni sistem, opremljen s tehnologijo mehkega zapiranja Fluid najnovejše generacije.

Prelistaj katalog

Drsni sistemi za omare

Modularni regalni sistemi Volpato

Ustvarite in organizirajte prostore za shranjevanje v vašem domu s prilagodljivima, fleksibilnima in vsestranskima regalnima sistemom Stiliphos in Linea podjetja Volpato. Minimalističen dizajn omogoča montažo na več različnih načinov in uporablja sodobno oblikovane ter visoko kakovostne materiale.

Prelistaj katalog

OSTALA PONUDBA:

Kolesa
Pohištvene ključavnice
Spone
Ročaji
Obešalniki
Konzole za pohištvo
Obešalne cevi in nosilci
Rozete za kable
Vložki za v predale
Kovinska galanterija
Lesna galanterija
Sistemi za pohištvo