PRITRDILNA TEHNIKA

Vijaki Spax

Vijaki Spax so visokokakovostni vijaki, ki so postali priljubljeni med mojstri, tesarji in navdušenci za delo z lesom po vsem svetu. Ti vijaki so izdelek nemškega podjetja, ki izstopa po visokih standardih kakovosti in inovacijah na področju pritrjevanja.

Ena ključnih značilnosti vijakov Spax je njihov dizajn. Imajo edinstvene navoje na vrhu, ki omogočajo hitro in natančno vrtanje v material brez potrebe po predvrtanju luknje. Ta dizajn zmanjšuje potrebo po predvrtanju, kar prihrani čas in olajša proces pritrjevanja.

Prelistaj katalog

Vijaki Spax so na voljo v različnih tipih, dolžinah in premerih, kar uporabnikom omogoča izbiro prave vrste za njihove specifične potrebe. Ali gre za montažo lesenih konstrukcij, pohištva ali drugih projektov, Spax ponuja vijake, ki ustrezajo različnim potrebam in materialom.

Ena ključnih prednosti vijakov Spax je njihova odpornost proti lomljenju in visoka trdnost pritrjevanja. Kombinacija visokokakovostnih materialov in inovativnega dizajna zagotavlja stabilnost in dolgo življenjsko dobo spoja. Poleg tega so vijaki običajno prevlečeni s zaščitno prevleko, ki jih ščiti pred korozijo, kar jih naredi idealne za zunanjo uporabo.

Uporabniki cenijo vijake Spax zaradi njihove zanesljivosti, hitre in preproste uporabe ter visoke kakovosti. Ali gre za profesionalne gradbince ali ljubitelje projektov “naredi sam”, vijaki Spax so postali sinonim za varno in učinkovito pritrjevanje pri delu z lesom.

Poleg svojih funkcionalnih značilnosti so vijaki Spax postali prepoznavni tudi po svoji estetiki. Njihov dizajn prispeva k profesionalnemu videzu končnega izdelka, kar je še en razlog, zakaj so priljubljeni pri različnih projektih.

Skupno gledano so vijaki Spax postali zanesljiva izbira za tiste, ki cenijo visoko kakovost, zanesljivost in enostavnost pri delu z lesom in drugimi materiali. Nenehne inovacije in zavezanost kakovosti jih delajo nepremagljivo izbiro med vijaki na trgu.

Celotna ponudba vijakov SPAX je pregledno razporejena glede na obliko glave in material ali površinsko obdelavo. Za enostavno izbiro pravega vijaka za predvideno uporabo: od ploščate poglobljene glave do glave s podložko ali valjaste glave, iz nerjavečega jekla ali s premazom WIROX – SPAX je vedno prava izbira.

Preberi več

Pritrdilna tehnika Mungo

Družba Mungo že več kot 50 let zbira izkušnje in tehnično znanje ter podrobno pozna potrebe tržišča. S tem ima družba možnost razviti inovativne in tehnično dozorele rešitve. Ustvarjalnost in inovativnost njenih sodelavcev zagotavljajo družbi trden položaj na trgu tudi v prihodnje.

Poleg zunanjega nadzora zagotavljalo lastne preizkuševalne enote in preizkusni laboratoriji varnost in kakovost posameznih izdelkov. Optično merjenje izdelkov z analizo v SPC zagotavlja izvajanje nadzorovanih in učinkovitih proizvodnih postopkov.

Ko govorimo o kvaliteti, potem Mungo ne pozna kompromisov. Standardizacijski  urad Swiss Sarety Center AG potrjuje, da Mungo razpolaga z ustreznim Management sistemom, ki sledi zahtevam mednarodnih norm za kvalitetni menedžment in zavarovanje kvalitete po standardu ISO 9001:2015.


Družba Mungo Befestigungstechnik AG je vodilno podjetje za razvoj, proizvodnjo in prodajo visoko kakovostnih izdelkov za pritrjevanje, ki profesionalnim uporabnikom s področja gradbeništva ponuja konkurenčno prednost.

Ponudba družbe Mungo zajema naslednje produktne skupine:

  • najlonski zidni vložki
  • kovinski zidni vložki
  • kemične pritrditve
  • pritrditve za izolacijo
  • svedre

Preberi več