ROBNI TRAKOVI SURTECO

Navdušujoča kakovost

Pri oblikovanju sodobnega pohištva se lahko popoln videz doseže z izbiro ustreznega ABS robnega traku. Trakovi, narejeni iz visokokakovostne plastike se uporabljajo za obrobljanje pohištvenih elementov, kot so mize, omare, police itd. ABS robni trakovi so znani po svoji vzdržljivosti, odpornosti na udarce in enostavnosti obdelave. Na voljo so v različnih širinah, debelinah in barvah, kar omogoča prilagajanje različnim oblikam pohištva. Njihova namestitev je preprosta, saj se prilepijo na rob plošče s pomočjo vročega lepila, kar zagotavlja trdno in estetsko dovršeno robljenje pohištvenih elementov.

Na zalogi imamo ABS robne trakove priznanega proizvajalca Surteco, ki so okolju prijazni, trajnostni, z visoko UV zaščito in edinstveni v svoji estetiki in dizajnom. Surteco kolekcija je na hrbtni strani prevlečena z univerzalnim temeljnim premazom, ki omogoča popoln oprijem robnega traku na podlago z uporabo katerega koli primernega lepila za vroče taljenje ali lepila na osnovi topila.

Naš širok izbor vam omogoča, da ustvarite popolnost do najmanjših podrobnostih, saj se trakovi povsem ujemajo z dekorji delovnih ali iveralnih plošč in njihovo raznolikostjo – na zalogi imamo robne trakove za vse vrste dekorjev delovnih plošč in iveralov iz kolekcije Kaindl BOARDS.

Dimenzije robnih trakov za iverne plošče (širina x debelina):
     – 22 mm x 0,5 mm x 350 tm na kolutu – samo nekateri dekorji
     – 23 mm x 0,8(1,0) mm x 150 tm na kolutu – vsi dekorji
     – 23 mm x 2,0 mm x 75 tm na kolutu – vsi dekorji
     – 28 mm x 0,8(1,0) mm x 150 tm na kolutu – velika večina dekorjev
     – 28 mm x 2,0 mm x 75 tm na kolutu – velika večina dekorjev
     – 45 mm x 0,8(1,0) mm x 150 tm na kolutu – vsi dekorji
     – 45 mm x 2,0 mm x 50 tm na kolutu – vsi dekorji

Dimenzija robnega traku za delovne plošče (širina x debelina):
     – 43 mm x 1,5 mm x 50 tm na kolutu – vsi dekorji delovnih plošč