FOLIJE IN DRŽALA

Širok spekter funkcionalnosti

Folije so zaradi svojega širokega spektra funkcionalnosti izjemno vsestranske. Nudijo zaščito pred vplivi okolja ter pred raznimi poškodbami materiala. Uporabljajo se za vodoodbojnost in tesnjenje, saj učinkovito preprečuje prodiranje vlage, kot tudi za izolacijo, bodisi termično ali zvočno. Poleg tega so folije priljubljene pri zaščiti gradbenih materialov med transportom in skladiščenjem. V naši ponudbi nudimo širok izbor gradbenih folij , ki so visoko kakovostne, trajne in prilagojene različnim zahtevam.

STRETCH FOLIJA

Ročna ali strojna folija

Stretch folija je vrsta plastične folije, ki se uporablja za ovijanje in zaščito različnih izdelkov ali blaga. Uporablja se predvsem v industriji za pakiranje, prevoz in shranjevanje različnih izdelkov. Zagotavlja tesen in varen ovoj izdelkov, kar preprečuje premikanje in poškodbe med prevozom hkrati pa pomaga zaščititi pred zunanjimi vplivi. Stretch folija je priljubljena zaradi svojih lastnosti, kot so elastičnost, trdnost, odpornost na vlago in prah ter možnost, da se jo nanaša na različne oblike in velikosti izdelkov. Uporablja se jo lahko tako ročno kot strojno.

GASTROPEN FOLIJA

Posebna zaščita

Gastropen folija je odlična rešitev pri pakiranju proizvodov, ki zahtevajo posebno zaščito in je eden izmed najbolj vsestransko uporabnih pakirnih materialov. Zagotavlja optimalno zaščito pred mehanskimi poškodbami in vremenskimi vplivi, hkrati pa je izredno lahko, elastična, kar omogoča preprosto uporabo. Gastropen zaščitna folija, del naše kakovostne ponudbe opreme za pakiranje, je nepogrešljiva pri varnem shranjevanju in zaščiti bolj delikatnih izdelkov. Njena visoka kakovost in trpežnost zagotavljata, da so vaše stvari vedno varno zapakirane in pripravljene na brezskrbno uporabo.

Za učinkovito in enostavno uporabo

Držala za zaščitno folijo predstavljajo pomembno orodje v gradbeništvu, slikopleskarstvu in industriji, saj omogočajo učinkovito uporabo in razvijajočo se zaščito površin. Zasnovana so ergonomsko, da olajšajo proces nanašanja folije na različne površine, obenem pa omogočajo natančno in enostavno uporabo. S trpežno konstrukcijo in prilagodljivim designom predstavljajo ključno opremo za zagotavljanje varnosti in kakovostnega izvedbenega dela.

DRŽALA ZA LEPILNI TRAK

Praktičen pripomoček

Držalo za lepilni trak je praktičen pripomoček, zasnovan za hitro in enostavno lepljenje s selotejpom. Posebej je primeren za hitro pakiranje embalaže, saj omogoča učinkovito uporabo lepilnega traku pri zatesnjevanju paketov in škatel. Držala za lepilni trak iz našega asortimaja so oblikovana za profesionalno uporabo, saj zagotavljajo trden oprijem traku in olajšajo enostavno pakiranje. Z njihovo pomočjo boste hitro dosegli varno in zanesljivo zaprt paket.

DRŽALA ZA STRETCH FOLIJO

Pripomoček, ki olajša delo

Držalo za stretch folijo je praktičen pripomoček za enostavno odvijanje folije. Njegova nastavljiva dolžina omogoča prilagajanje različnim širinam folij, kar olajša uporabo in zagotavlja učinkovito ovijanje tovora. S kovinsko konstrukcijo je držalo trpežno in zanesljivo pri vsakodnevni uporabi.

Držalo za zaščitno folijo iz naše ponudbe je odličen sopotnik pri pakiranju, saj omogoča natančno in enostavno uporabo zaščitne folije. Ne glede na velikost paketa, to orodje zagotavlja stabilno in varno zavijanje, kar prispeva k profesionalni predstavitvi vaših pošiljk.