DODATKI ZA PAKIRANJE

Za ročno povezovanje s povezovalnimi trakovi

Napenjalec in spenjač traku sta ključni orodji za ročno povezovanje s povezovalnimi trakovi. Ročni aparati omogočajo trden zvar s sponko, pri čemer so na voljo univerzalni modeli za različne trakove. Ojačani spenjači so primerni za težje pakete. Ročni baterijski aparati omogočajo hitrejše delo, avtomatsko zategovanje traku in visokokakovostne zvare brez sponk. Za kompozitne in tekstilne trakove so na voljo specializirani napenjalci, medtem ko odvijalci omogočajo preprosto uporabo trakov različnih vrst in dimenzij. Izboljšajte svoj proces pakiranja z našimi napenjalci in spenjači traku, ki so ključna oprema za učinkovito in varno zapiranje paketov. S kakovostno izdelavo in ergonomskim dizajnom vam zagotavljamo hitro in enostavno uporabo, kar prispeva k brezhibnemu poteku vaših logističnih operacij.

SPONKE ZA PAKIRANJE

Za enostavno, trdno in varno pritrditev trakov

Sponka za PVC trak je praktičen, kovinski pripomoček, zasnovan za učinkovito pritrjevanje PVC trakov. Njena robustna zasnova omogoča trdno in varno pritrditev trakov, hkrati pa zagotavlja enostavno uporabo. Sponka za PVC trak je nepogrešljiv pripomoček za različne industrijske aplikacije, kjer je potrebno zanesljivo povezovanje PVC trakov v različnih okoljih. S sponkami za pakiranje iz naše palete opreme boste dosegli najvišje standarde kakovosti in funkcionalnosti. Trpežne in zanesljive sponke omogočajo hitro in enostavno pakiranje, kar bo vašim izdelkom zagotovilo varnost in integriteto med transportom in skladiščenjem.

TRAKOVI ZA PAKIRANJE

Ugodni povezovalni trakovi

Polipropilenski povezovalni trakovi so najcenejši povezovalni trakovi. Odlikuje jih enostavna uporaba, zato se uporabljajo v najrazličnejših industrijskih panogah. So odlična rešitev pri povezovanju lažjih izdelkov, palet, kartonskih škatel,… Trak je mogoče uporabljati z ročnimi spenjači, baterijskimi spenjači ali na (pol)avtomatskih povezovalnih strojih. Zagotovite si zmogljiv trak za pakiranje iz naše ponudbe, ki predstavlja nepogrešljiv del opreme za vsakodnevno pakiranje. Njegova visoka kakovost in enostavna uporaba vam omogočata hitro in varno povezovanje paketov, kar prispeva k učinkovitemu in brezskrbnemu transportu vaših izdelkov.

VOGALNIKI ZA PAKIRANJE

Za utrditev vogalov pri transportu paketov

Vogalniki za PVC trak so namenjeni utrditvi vogalov pri spenjanju s PVC trakom, kar prispeva k trdnosti in stabilnosti spoja. Izdelani so iz visokokakovostnega materiala – PVC, kar zagotavlja trajnost in odpornost na različne vplive. Te praktični pripomočki so idealni za uporabo v različnih industrijskih aplikacijah, kjer je potrebno zanesljivo pritrjevanje PVC trakov in ojačitev vogalov za dolgotrajno uporabo. Z vogalniki za pakiranje boste dvignili standarde varnosti in zaščite vašega blaga. Mi vam nudimo kakovostne vogalnike, ki so preprosti za uporabo in zagotavljajo optimalno zaščito paketov pred poškodbami.