TALNE OBLOGE

Izjemne kolekcije talnih oblog

Kaindlove izjemne kolekcije talnih oblog ne služijo le kot temelj vašega prostora, temveč predstavljajo umetniško stvaritev, ki prepriča tudi tiste bolj zahtevne okuse. Razkošni materiali, barve po meri in inovativni vzorci se popolno združujejo, ustvarjajoč prostor, kjer udobje sreča stil. Ne glede na to, ali želite ustvariti toplo, domače okolje ali pa poskrbeti za eleganten pridih v vašem prostoru, talne obloge so ključ do popolne harmonije in brezčasne elegance.

Izbirajte med široko ponudbo laminatnih in vinilnih podov.

LAMINATNI PODI

Laminatna talna obloga predstavlja praktično in estetsko privlačno rešitev za oblikovanje tal v različnih prostorih. Sestavljen iz plastične podlage, HDF plošče in zaščitnega sloja, laminat zagotavlja trpežnost in odpornost na obrabo. Na voljo je v številnih vzorcih, od lesnih imitacij do sodobnih tekstur, kar omogoča prilagajanje različnim stilom notranje opreme. Laminatne talne obloge so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, kar jih naredi primerne za domove, pisarne in druge prostore z visoko stopnjo obremenitve. Njihova namestitev je preprosta in hitra, kar dodatno prispeva k njihovi priljubljenosti. S kombinacijo estetike, vzdržljivosti in enostavnosti uporabe je laminatna talna obloga optimalna izbira za mnoge uporabnike.

V naši ponudbi zagotavljamo vrhunske materiale priznanega dobavitelja Kaindl, ki z njihovo kolekcijo laminatnih podov Kaindl FLOORING dosegajo uresničevanje pionirskih idej:

  • Klasični (natural touch, easy touch in classic touch)
  • Aquapro (select classic touch, select natural touch, supreme natural touch in wood veneer parquet)
  • Florganic

Preberi več

VINILNI PODI

Vinilna talna obloga je priljubljena in vsestranska možnost za estetsko oblikovanje tal v različnih prostorih. Izdelana iz trpežnega in prilagodljivega vinila, ta talna obloga ponuja široko paleto vzorcev, barv in tekstur, ki omogočajo prilagajanje vsakemu slogu in okusu. Poleg svoje estetske privlačnosti je vinilna talna obloga odporna na vlago, enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Z uporabo sodobnih tehnologij je na voljo tudi v različnih debelinah, kar omogoča prilagajanje uporabe v različnih prostorih, vključno z domovi, pisarnami in komercialnimi objekti. Zaradi svoje vzdržljivosti in enostavne namestitve je vinilna talna obloga priljubljena izbira za tiste, ki želijo trajno in privlačno rešitev za svoja tla.

Inovacijski voditelj v Salzburgu, podjetje Kaindl, nenehno spremlja najnovejše trende pri dizajnu interjerja in v sodelovanju s svojo oblikovalsko ekipo nudi širok nabor talnih vinilnih oblog.

Vseeno je, ali gre za pode iz razreda Solid flex ali Solid pro, boste zagotovo našli pod, ki ustreza vašim potrebam.

Preberi več