OLJA

Učinkovita nega in zaščita materialov

Olja Krown so na voljo tudi v obliki spreja, kar omogoča enostavno uporabo brez zapletenih postopkov. S svojo ekološko neoporečno formulo, brez strupenih snovi, kislin ali silikonov, olja Krown izpolnjujejo najstrožje standarde, vključno s HASAP H-2 standardom. Po nanosu olja nimajo barve in so brez izrazitega vonja, kar omogoča prijetno delovno izkušnjo. Njihova sposobnost nanašanja na mokre površine zagotavlja učinkovito izpodrivanje vlage, medtem ko preprečujejo in zaustavljajo korozijo na vseh kovinskih površinah ter obenem mažejo gibljive dele.

Krown T32 je posebej formuliran za splošno uporabo. Uporabljamo ga za sprotno mazanje predmetov, odvijanje rjastih matic in vijakov, mazanje verig na kolesih, čiščenje ter za zaščitno orodja. Z izjemno obstojnostjo do enega leta, je Krown T32 odlična izbira za vaše dnevne potrebe.

Ne glede na vaše zahteve, olja Krown zagotavljajo vrhunsko zaščito in vzdržljivost, izboljšajo vaše delovne procese in podaljšajo življenjsko dobo vaših materialov.