VRTALNI STROJI

Minipress Top

Inovativni stroj za vrtanje in vstavljanje okovij je idealen za vsa navpična in izbirno vodoravna vrtanja na korpusu, vratih in na sprednjih stranicah. Stroj deluje učinkovito in natančno, poleg tega ga lahko udobno pripravimo brez orodja in je preprost za uporabo – tudi brez strokovnega osebja. V kombinaciji z opremo EASYSTICK je odličen pomočnik.

Minipress P

Z MINIPRESS P so vrtalne sheme ali okovja zahvaljujoč pnevmatičnemu podajanju narejena hitro in preprosto. Ko je enkrat nastavljen, lahko z njim izvajate pogoste ponavljajoče se delovne korake učinkovito in natančno. Tudi sistem MINIPRESS P je lahko opremljen z EASYSTICKza samodejno premikanje v položaj prislona.

Minipress M

Z MINIPRESS M podjetje Blum ponuja kompaktni pripomoček za lažje delo pri vrtanju in vstavljanju okovij. MINIPRESS M pri ročni obdelavi naših izdelkov z gotovostjo pomaga pri delu v delavnici ali na kraju pred strankami.

Minimill

Za izdelavo večjih količin korpusov z integriranim sistemom AVENTOS HKi so v podjetju Blum razvili poseben stroj za rezkanje, MINIMILL. Tako lahko hitro in natančno izrezkate debeline stranskih stranic od 16 do 25 mm.

Preberi več