SISTEMI NOTRANJE RAZDELITVE

Ambia-Line

S svojo zadržano obliko se sistem notranje razdelitve zelo lepo ujema s sistemom LEGRABOX, elegantnim sistemom predalov z ozkimi in ravnimi stranskimi stranicami.

AMBIA-LINE v notranjosti sistema LEGRABOX ustvari red s preprosto eleganco.

Okvirje je možno namestiti v hipu in jih poljubno nastaviti. Pritrditev z magnetom ali nogice proti drsenju zagotovijo varno pritrditev.

Prečne delilnike je mogoče preprosto prilagoditi velikosti posameznih predmetov.

Priročni kuhinjski pripomočki AMBIA-LINE združujejo lep dizajn in praktično delovanje.

Orga-Line

Kakovosten sistem notranje razdelitve poskrbi za navdušujoč red v vsakem predalu ali prednjem izvleku. Jedilni pribor, steklenice ali lonci – vse predmete lahko shranjujete varno in udobno. Oblikujte svoj shranjevalni prostor pregledno in po svojih potrebah.

Predelke, vzdolžne in prečne delilnike ORGA-LINE je mogoče prilagoditi izdelkom, ki jih hranimo. Praktičen red se tako vseli tudi v predal in prednji izvlek.

S sistemom ORGA-LINE je mogoče vse shraniti pregledno; celo veliki predmeti so varno shranjeni. Tako ostane vse pregledno.

Kuhinjski pripomočki ORGA-LINE poenostavljajo potek dela ter skrbijo za red in preglednost. Rezalnik folije ter stojala za nože, začimbe in krožnike so prav tam, kjer jih potrebujete. In po uporabi lahko majhne pripomočke znova zelo hitro pospravite.

Preberi več