SISTEM PREDALOV

Raznolike potrebe strank zahtevajo izdelke, ki so temu prilagojeni. Nudimo 3 celovite dvostenske sisteme predalov za izpolnitev najrazličnejših zahtev – pri dizajnu, funkcionalnosti ali obdelavi.

Legrabox

Individualni dizajn sistema LEGRABOX je skladen s trenutnimi stanovanjskimi trendi in odpira raznolike možnosti oblikovanja. Stranske stranice so ravne z notranje in zunanje strani ter izjemno tanke z debelino samo 12,8 mm. Tako se izjemno dobro prilegajo v vsak kos pohištva.

Vse komponente sistema LEGRABOX so med seboj odlično usklajene in tvorijo lepe prehode.

Sistem LEGRABOX je vodilen na področju tehnologije. Zaradi vodila za predal BLUMOTION S omogoča LEGRABOX prilagodljivost, 3 tehnologije gibanja s samo eno vodilno tirnico – z običajno majhnimi odpiralnimi silami in sinhroniziranim lahnim tekom. Funkcija blaženja se prilagodi posamezni tehnologiji gibanja .

Sistem LEGRABOX je zanesljiv tudi, ko je popolnoma izvlečen in polno naložen. Vodilo za predal omogoča rahlo povešenje ter tudi uporabo pri tleh. Tudi zelo široki in težki izvleki se lahkotno premikajo zaradi visoke dinamične obremenljivosti 40 in 70 kg.

Visoke sprednje stranice postajajo vedno pomembnejše kot okrasni element. Sistem LEGRABOX podpira ta trend s posebno pritrditvijo sprednjih stranic, ki zagotavlja največjo stabilnost pri odpiranju in zapiranju.

Pokrivna kapica je integralen sestavni del dizajna LEGRABOX. Mogoče jo je potiskati z imenom vaše blagovne znamke ali logotipom. Nevpadljivo skrito ali odločno poudarjeno. Opcijsko je mogoče potiskanje ali laserska obdelava logotipa neposredno na stranici.

LEGRABOX pure/LEGRABOX free

LEGRABOX pure in LEGRABOX free vam ponujata izbiro elegantnih, matiranih barv in nadvse kakovostno različico v legiranem jeklu z zaščito proti prstnim odtisom – za elegantne kovinske predale.

Poleg linije LEGRABOX pure z matiranimi, kovinskimi površinami oblikovna različica LEGRABOX free omogoča še bolj individualno oblikovanje prednjih izvlekov v višini C. Naj gre za steklo, usnje ali kamen – veliki vmesni elementi poskrbijo za izrazite poudarke.

LEGRABOX special edition

Sistem predalov z nenavadnimi videzi stranic na podlagi nove matirano karbonsko črne barve ter kot mešanica materialov z legiranim jeklom z zaščito proti prstnim odtisom, 3D-vtisnjenjem v videzu karbona ali s strukturnim premazom v barvi plemenite rje.

LEGRABOX individual

Uživajte svobodo oblikovanja v polnem obsegu z našim sistemom predalov. S kombinacijo barv in materialov, potiskanjem, lasersko obdelavo ali vtisnjenjem vaših lastnih dizajnov nastanejo individualni kosi pohištva, ki bodo navdušili vaše stranke.

myLEGRABOX

Sistem predalov za najvišje zahteve glede oblikovanja

Popolno uresničenje navdiha – s sistemom LEGRABOX podjetja Blum. Z našim novim programom lahko popolnoma individualno oblikujete kovinske predale in iz našega sistema predalov ustvarite povsem svojo različico, svoj dizajn myLEGRABOX.

Merivobox

Merivobox je modularna platforma. Srce predstavlja vodilo za predal s samo eno pritrdilno pozicijo za vse uporabe. Na to dodate predale po želji – vseeno za kaj se odločite, vrtalne pozicije sprednje stranice in pritrditev sprednje stranice so vedno iste. Prava platforma, ki odpravlja kompleksnost in hkrati omogoča raznolikost.

Inovativna oblika L vodila za predal poskrbi, da je MERIVOBOX tako izredno stabilen – tudi polno naložen MERIVOBOX prepriča v vsaki situaciji. Poleg sinhroniziranega lahkega teka visoka stabilnost sprednjih stranic predstavlja nove možnosti na področju snovanja kuhinj – brez težav združite visoke sprednje stranice z nizkimi okvirji.

Značilen videz z jasnimi linijami in edinstvenih oblik poskrbi, da je sistem MERIVOBOX nezamenljiv. Zastavljene linije poskrbijo za fascinantno lomljenje svetlobe na okvirju.

Zahvaljujoč se doslednemu konceptu platforme je mogoče vsako različico sistema MERIVOBOX hitro in preprosto uresničiti. Sistem predalov ima preproste, dobro označene in dobro dostopne 3-dimenzionalne možnosti nastavitve, ki so enake pri vseh stranicah.

Tandembox Antaro

Osnova vseh izvedb dvostenskega sistema predalov TANDEMBOX Antaro je uveljavljeno vodilo za predal TANDEMBOX – z lahkotnim tekom nas prepriča že desetletja. Plastični valjčki z nizko stopnjo obrabe pri obremenitvenih razredih 30 in 65 kg poskrbijo za visoko kakovost gibanja za celotno življenjsko dobo pohištva.

Za sistem TANDEMBOX Antaro so značilne jasne oblike in pravokoten reling. Purističen pristop k dizajnu pohištva se tako dosledno uporablja vse od izvleka do stranice.

S tehnologijo INSERTA omogoča hitro in enostavno montažo, popolnoma brez

orodja.

Metabox

Predali in izvleki METABOX so sestavljeni iz le nekaj delov. Zanesljiv sistem predalov omogoča različne uporabe v kuhinji, predsobi, kopalnici ali v pisarni – sistem METABOX pa je primeren celo za uporabo v trgovinah. Stabilni materiali in skrbna izdelava omogočajo izjemno stabilnost – z največjo dovoljeno dinamično obremenitvijo 30 kg.

Za delni izvlek METABOX se lahko uporablja preverjena funkcija BLUMOTION. Z njo se bodo predali in izvleki vedno zapirali lahno in tiho. Neodvisno od sile zamaha in teže predmetov. Izjemno priročno in gospodarno: do širine omare 900 mm lahko pritrdite samo eno enoto BLUMOTION.

Čeprav program METABOX zajema le nekaj komponent, vam ponuja veliko svobode: zaradi različnih širin omar ter višin in dolžin vodil predala je mogoča najrazličnejša uporaba.

Malo sestavnih delov – velika prednost: sistem METABOX montirate, kot bi mignil. Poleg klasične montaže s privitjem sta na voljo tudi montažni tehniki podjetja Blum brez orodja CLIP in INSERTA. Za lep videz rež: sprednjo stranico lahko enostavno namestite tridimenzionalno.

Preberi več