POSEBNE REŠITVE ZA OMARO

Natančno premišljene rešitve za omare odtehtajo pomanjkanje površin za odlaganje in skrbijo za red – zlasti v odprtih stanovanjskih delih. Z Blumovimi idejami zlahka ustvarite shranjevalni prostor tam, kjer ste domnevali, da ga sploh nimate.

V kuhinji, kopalnici ali predsobi – dani shranjevalni prostor uporabite za pripomočke za peko, higienske izdelke ali čevlje. S svojimi izdelki Blum obdelajte pametne rešitve za omare: z vsemi vodili in sistemi predalov iz našega programa. Tako zagotovite enovit dizajn, ki pa pušča dovolj prostora za individualno oblikovanje notranjosti omare.

Space Tower

Shrambna omara, ki omogoča veliko shranjevalnega prostora s prilagodljivim sistemom notranjih izvlekov in dostopom do shranjenih predmetov z vseh strani. Za udobno in ergonomično shranjevanje živil.

Pri shrambni omari SPACE TOWER so tudi živila, ki so shranjena v skrajnem kotu izvleka, zaradi polnega izvleka udobno dostopna – z leve, desne strani in celo od spredaj. Shrambna omara SPACE TOWER je prilagodljiva po višini, širini in globini, zato jo je mogoče prilagoditi individualnim potrebam po shranjevalnem prostoru. Zaradi pametne rešitve omare je razpoložljivi prostor kar najbolje izkoriščen. Živila lahko hranite centralno in jih pregledno razporedite.

Space Corner

Inovativna ideja za kote

Prostor, ki je na voljo v kotu, je pogosto premalo ali zelo slabo izkoriščen. Druga, uporabniku prijazna možnost namesto običajnih kotnih rešitev je SPACE CORNER. Z uporabo polnih izvlekov boste optimalno izkoristili prostor in zlahka dosegali shranjena živila, ne da bi se morali sklanjati ponje.

Delovne površine so nemalokrat nameščene v kotu. S polnimi izvleki, prilagojenimi kotu, boste imeli delovne pripomočke in še veliko drugega vedno na dosegu roke ter na mestu, kjer jih tudi potrebujete. Sistem notranje razdelitve ORGA-LINE dodatno poveča preglednost in red v notranjosti omare.

SYNCROMOTION omogoča uporabo standardnih okrasnih letev brez dodatne obdelave. Pri odpiranju se sprednje stranice predalov obrnejo navznoter, da ne zadenejo ob sprednje stranice korpusa, na katerega mejijo. Pri zapiranju se nato sprednje stranice vrnejo nazaj v izhodiščni položaj.

Tudi močno naloženi izvleki se izredno lahko odpirajo, zlahka premikajo ter zaradi sistema BLUMOTION lahno in tiho zapirajo. Izvleki prenesejo obremenitve do 65 kg. SPACE CORNER je na voljo tudi v kombinaciji z odpiralno oporo SERVO-DRIVE.

Omara SPACE CORNER omogoča uporabo standardnih komponent. Poleg sistema predalov TANDEMBOX so mogoči tudi leseni predali s sistemom vodil MOVENTO ali TANDEM. Omara je na voljo tudi v različnih dimenzijah. Priporočena širina je med 900 in 1200 mm.

Space step

Rešitev za podstavek

Ustvarjanje novega skladiščnega prostora v podstavku, povsem preprosto doseganje viseče omarice in omogočanje otrokom, da varno pomagajo – SPACE STEP prinaša občutno funkcionalnosti pohištvenega podstavka.

Kdor želi veliko skladiščnega prostora, potrebuje ustrezno pohištvo. Tehnologija SPACE STEP ne omogoča le načrtovanja višjih omar, temveč tudi skladiščni prostor v podstavku. Za dvakrat zadovoljne stranke.

Space Twin

Praktična rešitev za majhne shranjevalne prostore

Ozke omarice v kuhinji izkoristijo tudi najmanjše niše. Podjetje Blum je z ozkimi omaricami SPACE TWIN in diagonalno zamaknjenimi vodili ustvarilo dodaten shranjevalni prostor, pri tem pa ohranilo stabilnost in kakovost gibanja. To je idealno mesto za shranjevanje ozkih pripomočkov za pripravo in predpripravo, kot so steklenice, rezalne deske, začimbe ali pekači.

Ozke omarice SPACE TWIN so opremljene s preverjeno Blumovo kakovostjo gibanja. Manjše odpiralne sile, lahkoten tek in prilagodljiv sistem blaženja BLUMOTION za nežno in tiho zapiranje zagotavljajo visoko udobje pri premikanju. Poleg tega se lahko ozke omarice povsem izvlečejo, tako da je vse do zadnjega kotička na dosegu roke. Diagonalno zamaknjena vodila poskrbijo za visoko stransko stabilnost in omogočajo visoko obremenljivost 20 kg na posamezno omarico.

Raznolika uporaba okovij Blum omogoča, da je ozke omarice SPACE TWIN mogoče uporabiti tudi z obstoječim programom. Rešitev za ozke omarice je izvedljiva tako s sistemi predalov LEGRABOX, MERIVOBOX in TANDEMBOX kot tudi s sistemom vodil MOVENTO

Omarica za pomivalno korito

V območju pomivanja je skladiščni prostor še posebej dragocen. V tej omarici za pomivalno korito je razpoložljiv prostor najbolje izrabljen, hkrati pa je zagotovljen dostop v notranjost. Tako ostanejo delovne površine proste, čistila pa so na dosegu roke. Ta omara je na voljo v izvedbi s standardnimi komponentami sistemov predalov LEGRABOX in TANDEMBOX.

Z izvlekom v obliki črke U je prostor na vsaki strani pomivalnega korita najbolje izrabljen. Gobice, pomivalna sredstva in tablete za pomivalni stroj so urejeno shranjeni. Tak izvlek je priporočljiv za omarice od širine 900 mm naprej.

Polni izvlek bistveno poenostavi polnjenje, praznjenje in čiščenje košev za smeti. Praktična notranja razdelitev, ki jo zagotavlja sistem AMBIA-LINE ali ORGA-LINE, pa omogoča varno shranjevanje čistil.

Dodaten notranji predal zagotavlja prostor za čistilne pripomočke, kot so gobice, krpe ali vrečke za smeti.

Zlasti v bližini omarice za pomivalno korito imamo roke po navadi polne, mokre ali umazane. Tukaj je električna odpiralna opora SERVO-DRIVE zelo koristna. Zadostuje rahel dotik s kolenom, bokom ali stopalom in izvlek se odpre. Sistem SERVO-DRIVE je na voljo tudi kot posamezna rešitev, in sicer kot SERVO-DRIVE uno.

Preberi več