O podjetju

KAKOVOST, STROKOVNOST, ZAUPANJE

Starman d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 30-letno tradicijo

Osnovna dejavnost podjetja je veleprodaja kovinskega in lesnega programa, orodij ter ostalih repro materialov za potrebe lesne industrije in obrti ter blaga široke potrošnje za trgovine.

Veleprodajni program obsega preko 23.000 različnih izdelkov, katere dobavlja preko 120 tujih in 90 domačih dobaviteljev. Pri izbiri dobaviteljev upoštevamo različne kriterije, upoštevamo pa tudi kriterije, ki so določeni v ISO standardu.

Blago iz veleprodajnega programa STARMAN d.o.o. prodajamo na celotnem slovenskem trgu ter izvažamo na tuje trge, predvsem v Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Makedonijo in Srbijo.

Od leta 1998 imamo delovni proces certificiran po standardu ISO 9001. Od septembra 2018 pa je certifikat sistema kakovosti usklajen po novem standardu ISO 9001:2015. Proizvodi iz lesnega prodajnega programa so v zelo veliki večini certificiran s certifikatom PEFC™, na željo stranke pa lahko po naročilu zagotovimo tudi certifikat FSC ®.

Podjetje Starman je zavezano k zmanjševanju svojega okoljskega vpliva. Z uporabo obnovljivih virov ter dejavnostmi za zmanjševanje porabe energije se trudimo čim bolje prispevati k trajnostnemu razvoju.

Smo družbeno odgovorno podjetje; zavedamo se težav v družbi in izvajamo različne humanitarne aktivnosti.

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja, ki temelji na vrednotah kakovosti, strokovnosti in zaupanja, je zagotavljati strankam vrhunske izdelke in storitve.

Prizadevamo si biti vodilni na trgu v smislu kakovosti naših izdelkov in strokovnosti naših zaposlenih.

Naloga podjetja je zagotoviti, da stranke prejmejo visoko kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo njihove potrebe in pričakovanja. S strokovnim znanjem in izkušnjami svojih zaposlenih želimo strankam ponuditi nasvete, rešitve in podporo pri njihovih poslovnih izzivih.

Pomemben del poslanstva je tudi graditi in ohranjati zaupanje strank. Podjetje si prizadeva vzpostaviti dolgoročna partnerska razmerja s strankami, ki temeljijo na zaupanju in vzajemnem sodelovanju.

Verjamemo, da je varovanje okolja v našem najboljšem interesu. Zavezani smo k temu, da bomo še naprej iskali načine za zmanjšanje našega vpliva na planet in pomagali ustvariti bolj trajnostno prihodnost.

Skupno poslanstvo blagovne znamke Starman je torej ustvariti vrednost za stranke s kakovostnimi, trajnostnimi izdelki, strokovno podporo in gradnjo zaupanja, kar nam omogoča uspešno rast in razvoj na trgu.

“SO LJUDJE, KI DAJEJO LESU ŠE LEPŠO OBLIKO IN PODOBO,
IN SMO LJUDJE, KI JIM PRI TEM POMAGAMO IN SVETUJEMO.”