BLUM REVEGO

ŽEPNI SISTEM ZA NOVE PROSTORSKE KONCEPTE

BLUM REVEGO

Nova kategorija izdelkov žepnih sistemov odpira popolnoma nove načine večfunkcionalne uporabe prostorov: s sistemom REVEGO, edinstvenim sistemom vmesnih vrat s popolnoma integrirano tehnologijo, odprete celotne shranjevalne prostore, ko jih potrebujete, po uporabi pa jih preprosto znova zaprete. Naj gre za uporabo pri enojnih ali dvojnih vratih, sprednje stranice s polnim priporom se popolnoma skrijejo v ozkem korpusu, žepu.

INTEGRIRANA ZASNOVA ŽEPOV

Uporaba izdelkov REVEGO je tako preprosta, da sploh ne boste opazili, kako zapletena je v resnici inovativna rešitev okovja. Žepne sisteme odlikujeta udobje pri gibanju in visoka kakovost izdelave, ki sta značilna za Blum. Za popolno udobnost bivanja.

PREPROSTO NAČRTOVANJE

Fiksne širine žepov omogočajo preprosto načrtovanje. Naj gre za uporabo z enojnimi ali dvojnimi vrati: REVEGO omogoča proste možnosti oblikovanja okoli žepa in ga je mogoče enostavno vključiti v postavitev kuhinje ali pohištveno vrsto.

Premišljeni žepni sistem že vsebuje vse potrebne komponente. To vam prihrani zamudno prevažanje posameznih delov do stranke in sestavljanje na kraju samem. Namesto tega v miru montirate visoko omaro v delavnici ali obratu in jo nato skrbno zapakirano dostavite končnemu kupcu.

ENOSTAVNA MONTAŽA

Sistem REVEGO OMOGOČA hitro in preprosto montažo: postavitev, nastavitev in pritrditev predhodno izdelanih žepov, nato namestitev ter hitra nastavitev sprednjih stranic – in že je končano!

Sprednje stranice REVEGO v zaprtem stanju v celoti prekrivajo žep in pohištvene elemente ter tako zagotavljajo popoln videz z minimalnimi režami. Posamezna območja lahko ob uporabi hitro odprete z rahlim dotikom in jih nato prav tako hitro tudi zaprete.

Blum - lifestyle photo

REVEGO Ar – Skoraj realno doživetje

To je mogoče z aplikacijo Blum za obogateno resničnost. Zdaj lahko s svojim iPhoneom ali iPadom postavite sistem REVEGO v svoj prostor. Za začetek preprosto prenesite aplikacijo iz spletne trgovine z aplikacijami.

Prenesi aplikacijo sedaj!

VSESTRANSKO UPORABEN SISTEM

  • elegantna kuhinja
  • popolna rešitev za domačo pisarno
  • praktična, nevidna garderoba
  • večnamenska dnevna soba
  • kakovosten hišni bar

Kuhinja ter jedilni in bivalni prostori se vse bolj združujejo, kar postavlja visoke zahteve pri modernih prostorskih konceptih. Hitro odpiranje celotnih bivalnih prostorov ob uporabi in zapiranje ob neuporabi spodbujata celovit bivalni koncept, kar spodbuja povsem nove možnosti oblikovanja za majhne in velike prostore. Z izdelki REVEGO lahko kreativnosti pustite prosto pot.