REŠITVE ZA MAJHNE PROSTORE

Majhna stanovanja in bivalne enote bodo v prihodnje skoraj zagotovo pridobivali pomen in dobile svoje mesto v pohištveni industriji.

V svetu je vse večji trend po bivanju v majhnih stanovanjih. Veliko je oseb, ki bivajo same, starejši si težko privoščijo vzdrževanje velikih stanovanj, pri mladih pa je v majhnem in poceni stanovanju vstop na samostojno življenjsko pot precej lažji.

Za kakovostno bivanje v manjših prostorih je potreben premišljen pristop, da nam stanovanje, ali prostor kljub majhni kvadraturi nudi vso potrebno funkcionalnost in udobje. Ker je za ureditev takšnih domov potrebno manj opreme, lastniki v veliko primerih izberejo celo dražje in bolj kakovostne materiale.

BLUM – zaklop police za sisteme Movento in Tandem

V kuhinji, kopalnici ali ostalih bivalnih in gospodinjskih prostorih: Police z zaklopom ostanejo v varnem položaju tam, kjer jih potrebujete. Z Blum-ovimi tehnologijami gibanja BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION in TIP-ON svoje police nadgradite z izjemnim udobjem pri premikanju.

Zapah se varno in obojestransko zaskoči, ko polico izvlečete do konca, ter jo ohranja stabilno. Zaradi sinhroniziranja lahko zaklop preprosto sprostite z eno roko, tako da dvignete stransko ročico.

ATIM Opla Top – Izvlečna miza ali podaljšana delovna površina

Opla Top je sistem, ki omogoča razširitev delovne površine. Sistem je narejen tako, da sta kuhinjska delovna površina in izvlečena površina v isti ravnini. Mehanizem je idealen za montažo v kuhinje, ki imajo majhne delovne površine in zagotavlja zelo koristno razširitev v obliki polotoka, ki se lahko uporablja tudi kot mizica za zajtrk ali hiter obrok.

ATIM Prua Lift – nagibna likalna deska z nogo

Prua Lift je sistem, ki omogoča uporabo nagibne likalne deske, podprte z aluminijasto nogo, za dodatno stabilnost in nosilnost. Zasnovan in izdelan je tako, da izpolnjuje potrebe po funkcionalnosti tudi v omejenih prostorih. Mehanizem je dobavljen v kompletu z zgornjim delom iz breze in sivo tkanino, odporno na visoke temperature.

ATIM Prua – izvlečna likalna deska

Ta sistem se uporablja za izvlečno likalno desko, ki je shranjena v prostoru, ki je običajno namenjeno predalu. Desko izvlečemo v trenutku, tako da enostavno odpremo vrata predalnika in jo potegnemo.Sistem je ustvarjen, da zadovolji potrebe funkcionalnosti v majhnih prostorih. Mehanizem je idealen za montažo v kuhinjo, oziroma je del kopalnice ali pralnice. Mehanizem je narejen tako, da so vse komponente (vodilo in leseni elementi) integrirani v sam sistem, brez potrebe po shranjevanju na drugih mestih.

ATIM Party – izvlečna miza

Izvlečna miza Party zaokrožuje linijo izvlečnih elementov za kuhinje in majhne prostore. Sistem je zasnovan in izdelan do najmanjše podrobnosti, na podlagi preteklih izkušenj. Izvlečna miza Party se lahko vgradi v klasičen predal,brez potrebe po shranjevanju komponent na drugih mestih, saj se zložita tako mizna plošča kot sam izvlečni mehanizem z nogo