BLUM AVENTOS TOP

Iščete optimizacijo shranjevanja v kuhinji, poenostavitev dostopa do garderobe ali izboljšanje funkcionalnosti omaric v dnevni sobi?

Z Blum okovji boste z lahkoto realizirali svoje ustvarjalne ideje za pohištvo, saj nove tehnologije gibanja omogočajo še udobnejše oblikovanje. Z dvižnimi mehanizmi BLUM AVENTOS TOP lahko mojstrsko izpostavite posamezne kose pohištva ali celotne bivalne prostore.

Aventos Top dvižni mehanizmi dajejo vašemu pohištvu moč, zagotavljajo enostaven dostop in organizacijo ter hkrati izboljšujejo celotno estetsko privlačnost vaših bivalnih prostorov. Vse to ker pri Blumu verjamejo, da si vsak kos pohištva zasluži več kot le statičnost.

POENOTEN DIZAJN

Vse vrste gibov globljih izvlekov so sedaj na voljo v kompaktni različici.

Zbiralniki moči so skriti za svileno belimi, svetlo sivimi ali temno sivimi pokrovčki in tako barvno usklajeni s posameznim pohištvom ali pa so očarljiv kontrast. Poleg tega pa individualna pokrivna kapica poskrbi za edinstvenost.

ENOSTAVNA MONTAŽA

Na voljo sta dve možnosti za montažo zbiralnika moči:
– s sistemskimi vijaki
– s pomočjo integriranega iskanja položaja

Zbiralnik moči lahko montirate hitro, enostavno in brez napak – zaradi fiksnih pritrdilnih položajev pa tudi brez izračunov.

LAHKOTNO ODPIRANJE IN PRIJETNO ZAPIRANJE

Vgrajen sistem BLUMOTION poskrbi za novo, čutno doživetje pri odpiranju in zapiranju. S tehnologijo gibanja SERVO-DRIVE ali TIP-ON je tudi upravljanje dvižnih vrat brez ročajev lahko enostavno.

ZADRŽI V VSAKEM POLOŽAJU

Če je zbiralnik moči natančno nastavljen glede na težo dvižnih vrat, ostanejo le ta prek brezstopenjske zaustavitve v vsakem želenem položaju, zato je vedno lahko dostopen za zapiranje.

ENAK DIZAJN ZA SPODNJE IN VISEČE OMARICE

Dizajn v spodnji omarici je lahko uporabljen tudi v viseči omarici – brez prekinitve navpičnega videza rež.

AVENTOS HF top – za dvodelna vrata

Za visoke, dvodelne sprednje stranice v viseči omarici

Dvodelna dvižna vrata AVENTOS HF sestavlja sistem okovij za visoke in srednje visoke viseče omarice. Tudi velika vrata omogočajo veliko svobode gibanja – med kuhanjem lahko ostanejo odprta.

Sistem je primeren za višine korpusa od 480 do zdaj celo do 1200mm in širine omare do 1800 mm.

Preberi več

AVENTOS HS top – za nihajna vrata

Za velike, enodelne sprednje stranice v viseči omarici

Dvižni mehanizem AVENTOS HS top, nameščen na vrhu viseče omare, omogoča občutek breztežnosti: velika enodelna dvižna vrata je mogoče z njim enostavno premikati, pri čemer je dostop do predmetov v omari vedno zagotovljen. Na ta način lahko enostavno uresničite tudi nenavadne oblikovne variacije, kot so okrasne letve ali stranice.

Za višine korpusa od 350 do 800 mm in širine omare do 1800 mm.

Preberi več

AVENTOS HL top – za preklopna vrata

Majhne dvižne stranice, ki se vzporedno premikajo navzgor

Svoje stranke presenetite z dvižnimi vrati, ki popolnoma sprostijo območje premikanja: dvižna vrata z AVENTOS HL top so primerna za omarice nad delovnimi površinami. Z dodatno omarico na delovni površini lahko tudi električne naprave elegantno skrijete za sprednjo stranico.

Dimenzije korpusa: z okovjem za dvižna vrata lahko realizirate korpuse višine od 300 do 580 mm in širine 1800 mm.

Preberi več

AVENTOS HK top – za vzporedna vrata

Velike sprednje stranice se poklopijo navzgor

Če je nad visečo omarico ali visoko omaro malo prostora, je najprimernejša izbira AVENTOS HK top. Poklopna dvižna vrata komajda pokrivajo spodnji korpus, zato nizka višina stropa ni ovira. Celo večje in težje dvižne stranice se z lahkoto odpirajo. Pri sprednjih stranicah brez ročajev zagotavljata tehnologiji gibanja SERVO-DRIVE in TIP-ON električno oz. mehansko podporo.

Za višine korpusa od 205 do 600 mm in širine korpusa do 1800 mm.

AVENTOS HK top vam pomaga pri montaži in obdelavi s številnimi vključenimi funkcijami, kot sta varnostna rešitev in omejevalnik odpiralnega kota. A tudi tekom uporabe boste ugotovili, da sta odpiranje in zapiranje, celo večjih in težjih dvižnih stranic, občutno lažja.

Preberi več