KAINDL ANTI-FINGERPRINT PLOŠČE

V hotelski sobi, domači kuhinji, dnevni sobi ali v restavraciji: če dobro pogledate, na pohištvu pogosto najdete moteče sledi prstov. Številne stranke si želijo površin, ki zahtevajo manj intenzivno nego, a kljub temu dajejo popolnost videza in občutka.

Rešitev so Kaindl Anti-fingerprint plošče. Inovativna površina ima prepričljivo mehak občutek, mat videz in tehnologijo proti prstnim odtisom. Globoko matirana površina Optimatt zmanjšuje ostanke prstnih odtisov, poleg tega pa je obstojna na svetlobi, trpežna, enostavna za nego ter ima visoko mehansko in kemično odpornost.

Kaindl anti-fingerprint plošče so zelo higienske in enostavne za čiščenje. Umazanija se odstrani neposredno s površine plošče z vlažno krpo.

Čistila vedno uporabljajte zmerno, previdno in samo na umazanih mestih. Ne puščajte jih na površini dlje časa. Neposredno rezanje z noži na dekorju lahko privede do rezalnih sledi. Vedno uporabite podlogo. Na območju spojev vedno obrišite vodo (vlago).

Sredstva, ki lahko močno poškodujejo površino in se jih zato ne sme uporabljati za čiščenje:

❌ abrazivna čistilna sredstva (npr. blazinice iz nerjavečega jekla, gobice z abrazivnim flisom, čistilno mleko, čistilni prašek itd.)
❌ visoko koncentrirane kisline in baze
❌ čistila, kot so sanitarna čistila ali čistila s klorom
❌ polirna sredstva

BARVNI DEKORJI