AEG POTOPNA ŽAGA

AEG POTOPNA ŽAGA Z BREZKRTAČNIM MOTORJEM

Ste že naveličani nepopolnih rezov in krivih linij? Čas je, da se spoznate s pravo revolucijo – AEG potopno žago z brezkrtačnim motorjem, ki prinaša natančnost v vsak vaš rez in profesionalnost v vsako mizarsko ali tesarsko delavnico!

Odkrijte, kako lahko potopna žaga revolucionarno izboljša vaše delo. S svojo izjemno vsestranskostjo in naprednimi funkcijami je zagotovo vaša prava izbira.

ODKRIJTE KLJUČNE PREDNOSTI AEG POTOPNE ŽAGE Z BREZKRTAČNIM MOTORJEM, KI BO VSAKO DELAVNICO DVIGNILO NA NOVO RAVEN.

VEČJA MOČ IN ZMOGLJIVOST ZA VEČJO UČINKOVITOST:
Zaradi brezkrtačnega motorja ima AEG potopna žaga večjo energetsko učinkovitost, saj ne pride do trenja pri ščetkah, kot je to značilno za ostale potopne žage. Posledično zagotavlja več moči in navora za boljše delovanje tudi pri zahtevnejših rezih. To pomeni da boste z enako količino energije opravili več dela.

Vsebuje tehnologijo HD-SYNC™, ki zagotavlja do 20% več energije v kombinaciji z AEG litij-ionskimi PRO18V baterijami High Demand Pro.

DALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA:
Ker brezkrtačni motor nima ščetk, ki bi se obrabile pomeni, da zdrži dlje in zahteva manj vzdrževanja. Poleg tega se motor manj segreva in zato lahko deluje dalj časa brez pregrevanja. Tako boste porabili manj časa za popravila, da vam ga bo več ostalo za delo.

BOLJŠI NADZOR IN VEČJA VARNOST:
S preprosto in natančno lestvico, lahko enostavno nastavite globino reza na vodilu in brez njega. Predvsem pa AEG potopna žaga omogoča začetek reza kjerkoli na površini materiala, kar odpravlja omejitve običajnih žag in zagotavlja izjemno fleksibilnost. Vsak rez je čist in natančen, z minimalnimi poškodbami materiala, kar zagotavlja profesionalne in brezhibne rezultate.

Kovinski ščit poskrbi za zaščito žage tudi na najzahtevnejših delovnih mestih. Dodatno zaščito rezila zagotavlja razporni klin, ki preprečuje, da bi material stisnil rezilo in prepreči njegov močen, nenaden “povratni udarec”.

TIŠJE DELOVANJE:
Brez trenja ščetk je AEG potopna žaga tišja med delovanjem. Manj hrupa pomeni prijetnejše delovno okolje in manj motenj med delom. Prepričala vas bo tudi vgrajena odprtina za prah iz kovinskega ohišja, ki sprejme 32 ali 48 mm adapter za cev, kar omogoča odlično zbiranje prahu in ohranja vaše delovno okolje čisto.

LASTNOSTI:

  • napetost: 18V
  • baterija: / ni priložena
  • žagin list: Ø165 mm, TCT 40 zob
  • št. vrtljajev v prostem teku: 5000/min
  • max.nagib žaganja: -1 > 47°
  • max.globina reza pri 90°: 58,5 mm
  • max.globina reza pri 45°: 42,5 mm
  • max.globina reza z vodilom: 54 mm
  • vreteno: 20 mm
  • dolžina vodila: 1,5m
OSTALO AKUMULATORSKO ORODJE V NAŠI PONUDBI