BOARDS kolekcija LEAD 2022

KOLEKCIJA BOARDS LEAD 2022 DOPOLNJUJE OBSTOJEČO KOLEKCIJO Z 22 NOVIMI DIZAJNI.

SPREHOD PO GOZDU
Naravni videz, poudarjena pristnost, nezamenljiva osebnost – vse to združuje kolekcija BOARDS LEAD 2022.

Prvič je trendovsko priporočilo, poleg klasičnega oreha in hrasta, les iglavcev z novincem Abies-om ter skupaj s smreko in borom. Avantgardna zasnova, razvita iz nezmotljivega instinkta, za tisto, kar zahteva trg. Pomeni eleganco, toplino in čustvenost, vse to pa je kazalnik tega, kako želimo živeti in s čim biti obkroženi.

Kakorkoli, Kaindl daje oblikovalcem in arhitektom za interior še eno močno orodje: visok kombinacijski potencial te kolekcije BOARDS LEAD. Les, beton in UNI dekorje je mogoče kombinirati na prefinjen in funkcionalen način, barvni poudarki pa izzovejo WOW učinek.

22 NOVIH DELKORJEV – LES, BETON IN BARVNI DEKORJI
Sodobna notranjost – tako v zasebnih prostorih, kot še posebej v trgovskih lokalih – zahteva visokokakovostne in vsestransko uporabne površine. Kaindl je zato svoji že obstoječi ponudbi dodal zbirko okoli novinca Abies z devetimi harmoničnimi hrastovimi dekorji, dvema ekspresivnima orehovima dekorjema in dvema elegantno oblikovalsko všečnima PINEline
dekorjema. Sveže barve tudi zagotavljajo popolnitev COLOURline skupine. Nova črna, avokado zelena in ikonično siva dopolnijo obstoječo barvno paleto enobarvnih dekorjev.

In nenazadnje, betonskim površinam je Kaindl dodal tudi še tri nove, ki sedaj popolnoma dopolnjujejo zgodbo o nasprotju “temno in svetlo”.

Sveže barve, lep les in urban beton o poudarki, ki bodo zaznamovali notranjo opremo prihodnosti.

Pripete datoteke: