Prebena

PREBENA že od leta 1960 ponuja preizkušeno kakovost naprav in pritrdilnih elementov na stisnjeni zrak, ki jih od takrat prodajajo kot ponudnik sistemov prek specializiranih trgovcev. Od razvoja do proizvodnje in storitve se vsi procesi odvijajo na glavni lokaciji v Nemčiji - v celoti ga nadzira vodstvo kakovosti PREBENA. “Made in Germany” ne vpliva samo na kakovost izdelkov, temveč tudi na storitve.

ŠIROKA PONUDBA ORODJA
Z veliko paleto izdelkov lahko PREBENA pokrije širok spekter industrijskih panog od poklicnih obrti do domačih mojstrov. Paleta izdelkov PREBENA je popolnoma usklajena.

PRODAJNI PROGRAM:
- pnevmatski žebljalniki
- AKU penvmatski žebljalniki
- stroji za spenjanje
- kompresorji
- električni izvijači
- več kot 3500 različnih pritrdilnih elementov dolžine od 3 - 160 mm kot so sponke, žeblji, vijaki ...

TEHNIČNE INOVACIJE SO NAŠA MOČ
Od ustanovitve podjetja PREBENA v Schottenu (Nemčija) leta 1960 so vse tehnične novosti potekale na glavnem tamkajšnjem proizvodnem obratu. Z lastnim razvojem in konstrukcijo pnevmatskih naprav, pa tudi proizvodnih sistemov za pritrjene pritrdilne elemente PREBENA-PWM in izdelavo žičnega traku za izdelavo pritrdilnih elementov s strani naše hčerinske družbe BoWiTec, ustvarimo idealen okvir za proizvodnjo in obdelavo visokokvalitetnih pritrdilnih elementov. Posebne aplikacije se nam zdijo izziv. Skupaj s strankami razvijamo žeblje in pritrdilne elemente, ki jih ni mogoče najti v nobenem običajnem programu.

KAKOVOST JE OSNOVA ZA NAŠ USPEH
Z dolgoletnimi izkušnjami podjetje zagotavlja najvišjo kakovost in učinkovitost izdelkov ter odlične storitve. Da bi zagotovili to visoko raven, PREBENA ceni močne in dolgoročne odnose z vsemi svojimi partnerji po vsem svetu. Upravljanje kakovosti ISO in izdelava pritrdilnih elementov PREBENA s certifikatom ETA in Eurocode 5 je naš zahtevani standard v vseh podjetjih.

PPREBENA INTERNATIONAL
Naša tehnologija je priznana kot vodilni svetovni standard. Naši izdelki se prodajajo v več kot 60 državah. Naši proizvodni obrati za pritrdilne elemente delujejo v različnih tovarnah po vsem svetu. Storitve in prodajo izdelkov PREBENA mednarodno zagotavlja več kot 30 prodajnih podjetij.

CELOTEN PROGRAM PODJETJA PREBENA JE DOSTOPEN NA SPODNJI POVEZAVI:
https://prebena.de/?lang=en